Daniel Craig şi Gerard Butler, actorii cu cele mai sexy busturi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Actorul Daniel Craig
Actorul Daniel Craig

Într-un sondaj recent, publicat pe site-ul spaniol objetivofamosos.com, Daniel Craig şi Gerard Butler au fost consideraţi drept actorii cu cele mai atractive busturi, din lumea cinematografiei.

Craig a fost votat pentru prestaţia sa sexy din "Casino Royale" şi, în special, pentru scena în care apare cu bustul gol, ieşind din apă, într-un paradis tropical.


În cazul lui Butler, scena care l-a consacrat drept unul dintre cei mai atractivi actori, este cea din "300", unde interpretează rolul lui Leonida.


Cei doi actori în vogă sunt urmaţi de Brad Pitt, calificat în top graţie apariţiei sale din filmul "Troya", unde lasă să i se vadă un corp bine antrenat.


Clasamentul conţine şi momente de umor, întrucât pe locul al patrulea, participanţii la vot l-au plasat pe Sacha Baron Cohen, cunoscutul actor comic din filmul "Borat". Acesta a fost ales pentru scena în care apare cu un slip galben fluorescent, tras până pe umeri, într-o încercare nereuşită de a imita un costum de baie dintr-o singură piesă.

Vezi GALERIE FOTO cu actorii clasaţi pe primele patru locuri.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite