Dan Teodorescu: „Am învăţat, în sfârşit, să spunem «te iubesc»“

0
0
Dan Teodorescu încearcă să atragă atenţia spunând „cuvintele magice“
Dan Teodorescu încearcă să atragă atenţia spunând „cuvintele magice“

În cel mai recent videoclip, Dan Teodorescu, solistul trupei Taxi, spune non-stop „te iubesc“, două cuvinte care i-au dat mari bătăi de cap în urmă cu un an.

Formaţia Taxi pare că a găsit cheia spre succes. După ce în toamna anului trecut trupa a înregistrat o revenire în atenţia publicului, cu piesa „Cele două cuvinte", în care 26 de vedete masculine (printre care Dan Bittman, Robert Turcescu şi Florin Chilian) se chinuiesc să spună „te iubesc", Dan Teodorescu s-a gândit şi la o continuare a poveştii.

Una mai „curajoasă", în care cele două cuvinte buclucaşe nu mai sunt atât de greu de pronunţat, ci, dimpotrivă, se aud pe tot refrenul melodiei „NonStop". „Piesa este un fel de «mea culpa», am simţit că datorăm asta doamnelor din viaţa noastră. Ne-a luat cam un an, pentru că am întâmpinat ceva dificultăţi în a spune «te iubesc», dar piesa demonstrează faptul că, în sfârşit, am învăţat să spunem asta. Atât de bine încât acum spunem non-stop", povesteşte Dan Teodorescu.

Răzvan (stânga) şi Dani alături de Dan TeodorescuMihaela Rădulescu şi Teo, printre vedete

Melodia a fost lansată virtual, pe 5 decembrie, împreună cu un videoclip, în care, de această dată, vedetele sunt femeile. Vedete la propriu, căci protagonistele sunt nu mai puţin de 28 de femei de succes din România. Mihaela Rădulescu, Andreea Esca, Maia Morgenstern, Teo Trandafir şi Gianina Corondan se numără printre celebrităţile autohtone care îşi etalează farmecele în faţa lui Dan Teodorescu, în timp ce acesta îşi declară dragostea, indiferent de defectele femeii de lângă el. „Pentru că suntem nişte oportunişti,  ne-am gândit că, după ce am profitat de celebritatea mai multor domni, n-ar fi rău să încercăm să profităm şi de pe urma unor doamne celebre. Şi pentru a profita şi de ocazie, permiteţi-mi să le mulţumesc tuturor, încă o dată!", spune cântăreţul.

Răzvan (stânga) şi Dani alături de Dan Teodorescu

Mihaela Rădulescu, o apariţie sexyPentru Mihaela Rădulescu, colaborarea cu solistul de la Taxi nu este o premieră. Cei doi au lansat împreună o piesă, numită „Pe bune cu Mihaela Rădulescu", în urmă cu patru ani. Melodia apare pe albumul „Romantica" şi are câteva pasaje recitate chiar de fosta prezentatoare a „Duminicii în familie".

„La barza chioară-i face Dumnezeu cuib"

În ceea ce priveşte cooptarea celor 28 de vedete feminine care apar în videoclipul Taxi, Dan Teodorescu rezumă totul la zicala „La barza chioară-i face Dumnezeu cuib", lăsând să se înţeleagă că reuşita i se datorează colegului său de trupă, Csongor Kerezsi. „De doi ani a mai apărut un ochelarist în trupa Taxi, la chitară bass. Asta e explicaţia", spune artistul. Dar Dan Teodorescu are şi el meritele lui. Şi asta pentru că în clip îşi face apariţia şi Melania Medeleanu, fosta sa soţie. „Mi-am adus aminte că am fost căsătoriţi la un moment dat", spune scurt acesta.

Mihaela Rădulescu, o apariţie sexy

Teo Trandafir, una dintre invitatele cântăreţuluiPe lângă cele 28 de femei frumoase care se „perindă" prin luxosul salon de cosmetică, în clip mai apar şi prezentatorii TV Răzvan şi Dani. Îmbrăcaţi în haine de instalatori, cei doi îl apostrofează pe solist pentru declaraţiile sale înflăcărate, făcând referire la versurile piesei „Cele două cuvinte". „Parcă ziceai că eşti un bărbat adevărat, parcă ziceai că nu eşti genetic structurat să spui aşa ceva, dar văd că tu îi dai cu «te iu...»", îi spune enervat Răzvan Simion prietenului Teodorescu. „Ce are videoclipul în plus? Păi... pe Răzvan şi Dani! Noi zicem că reprezintă un plus substanţial. Am fost foarte bucuroşi pentru că au acceptat să participe la acest proiect", povesteşte solistul Taxi.

Regizor: Anthony Icuagu

Surprinzătoare pentru unii poate fi şi persoana care a regizat clipul piesei „NonStop", Anthony Icuagu, unul dintre foştii concurenţi de la „Vocea României". Pe Anthony, Dan Teodorescu l-a cunoscut printr-un prieten comun, iar după ce a văzut câteva scurtmetraje regizate de el, l-a şi sunat. Şi la final colaborarea a fost una foarte bună, deşi solistul formaţiei îşi păstrează şi o mică doză de realism. „Nu ştiu dacă va fi o piesă de succes. Cred că deocamdată e o piesă care beneficiază de un videoclip cu priză la public".

Teo Trandafir, una dintre invitatele cântăreţului

Solistul Taxi şi fosta sa soţie, Melania MedeleanuIar priză la public are deja. Mai ales după ce, în urmă cu o săptămână, Teodorescu s-a autodenunţat la Uniunea Compozitorilor şi Muzicologilor din România pentru plagiat, după ce a fost acuzat că refrenul piesei este copiat după cel al unei melodii ruseşti din anii 1970. Întrebat dacă era necesar să facă acest pas, artistul n-a dorit să comenteze mai mult decât a făcut-o până acum. „În 12 ani nu am furat o notă şi nu am suportat ca un singur om să creadă aşa ceva despre mine", a spus cântăreţul. Verdictul dat de UCMR a fost unul favorabil, între cele două piese fiind doar o asemănare.

"Piesa este un fel de «mea culpa», am simţit că datorăm asta doamnelor din viaţa noastră.''
Dan Teodorescu cântăreţ

"Ne-am gândit că n-ar fi rău să profităm şi de pe urma unor doamne celebre.''

"Nu ştiu dacă va fi o piesă de succes. Cred că deocamdată e o piesă care beneficiază de un videoclip cu priză la public.''

Solistul Taxi şi fosta sa soţie, Melania Medeleanu
Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite