Dan Negru, şocat de ce a văzut într-o staţiune celebră de pe litoral: „ Aşa arată un cod roşu de nepăsare” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Facebook
FOTO Facebook

Dan Negru a postat  pe contul său de Facebook un videoclip cu situaţia dezolantă dezolante din Gara din Eforie Nord, staţiune în care ajung în fiecare vară zeci de mii de oameni.

„În spatele meu e gara din Eforie. E cod roşu de caniculă. Şi oamenii aşteaptă trenul. De ani de zile. Ia uite-i cum stau, bătuţi în cap de soare de ani de zile. Nu a fost nimeni în stare să pună un acoperiş unde să te poţi adăposti de soare. În plină căldură, vara. Din când în când oamenii se mai ascund acolo, lângă copaci, dar aici sunt zeci de oameni aşteptând trenul bătuţi în cap de soare. I-auzi! Că zice că are întârziere trenul 15 minute. Cât poate să coste să pui un acoperiş? Că aici nimeni nu a fost în stare să facă asta. Gara din Eforie Nord, 2022, caniculă, ăştia suntem”.

Principalele probleme ale gării din Eforie Nord sunt lipsa unui acoperiş, peroane nemodernizate, o zonă plină de bălării în jur, treceri între linii făcute din bucăţi sparte şi  stâlpi de iluminat ruginiţi.

Comentariile lui Dan Negru vin în contextul în  care operatorii de turism din România se plâng de cel mai slab sezon din ultimii ani, iar turiştii invocă pe reţelele de socializare preţurile mari de pe litoralul românesc. 

VIDEO

Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri