Dan Negru, despre care ar trebui să fie lecţia referendumului şi două exemple pozitive, unul din comunitatea LGBT şi un reprezentant al Bisericii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dan Negru (47 de ani) a scris, într-o postare pe pagina personală de Facebook, care ar trebui să fie lecţia referendumului. Prezentatorul Antenei 1 a oferit două exemple pozitive, unul din comunitatea LGBT şi un reprezentant al Bisericii.

Dan Negru, care a declarat anterior că nu homosexualii sunt marii păcătoşi din România, ci hoţii, la fel cum nici Catedrala Mântuirii Neamului nu e marele păcat al României, ci hoţia, a dezvăluit pe Facebook care crede că ar trebui să fie lecţia referendumului. 

Prezentatorul Antenei 1 a oferit două exemple pozitive care „ar trebui să fie în prima linie a celor două tabere“, LGBT, respectiv BOR. 

Dan Negru vorbeşte în postarea sa despre un „homosexual celebru şi civilizat“ care nu face paradă cu orientarea sa sexuală şi despre măicuţa Serafima, care se ocupă de creşterea şi educarea a 16 fetiţe abandonate la naştere. 

„P., homosexual, vedetă, îmi spune mereu că îi e ruşine de cei de la parada gay, dar şi de homosexualii care se dau în stambă pe la televizor. Pe Maica Serafima de la Mănăstirea Marcuş am convins-o greu sa apară la televizor. Acolo, la mânăstire, măicuţele cresc 16 fetiţe abandonate la naştere si nu se laudă cu asta la televizor.

P., homosexualul celebru şi civilizat şi măicuţa Serafima, smerită şi darnică, sunt cei care ar trebui să fie în prima linie a celor două tabere. Nu cei de acum. Războiul ar arăta altfel! O fi asta lecţia referendumului“, a scris Dan Negru. 

Dan Negru este ultimul dintr-o serie de persoane publice care şi-au exprimat dezaprobarea faţă de organizarea referendumului pe tema familiei tradiţionale. Printre acestea se numără cântăreţul Florin Ristei, actorul şi cântăreţul Tudor Chirilă, jurnalista Melania Medeleanu, realizatorul TV Dragoş Pătraru, actorul Dragoş Bucur şi fashion editor-ul Maurice Munteanu

Pe de altă parte, au existat şi vedete care au declarat în spaţiul public că susţin referendumul de schimbare a Constituţiei pe tema familiei tradiţionale, iar printre ele se numără activista anti-vaccin, Olivia steer (45 de ani) şi artista Ozana Barabancea (49 de ani).

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite