Cum se apără agresoarea Cristinei Joia în faţa poliţiştilor. Femeia susţine că a fost provocată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Agresoarea Cristinei Joia a fost adusă la audieri
Agresoarea Cristinei Joia a fost adusă la audieri

Agresoarea Cristinei Joia încearcă să-şi justifice fapta şi susţine că a fost provocată de designer, care i-a rupt ştergătorul de la maşină şi a înjurat-o.

Identificată şi adusă la audieri, agresoarea Cristinei Joia înceracă să-şi justifice fapta. Aceasta a recunoscut că a lovit-o pe Cristina Joia, însă susţine că a reacţionat astfel pentru că designerul i-ar fi rupt ştergătorul de la maşină.

 Oamenii legii mai aşteaptă o probă extrem de importantă în dosar, raportul preliminar al Institutului de medicină legală privitor la consecinţele atacului, pentru că în funcţie de ce spun legiştii poate fi schimbată încadrarea juridică la vătămare corporală, pentru care pedeapsa maximă este de 10 ani de închisoare. 

Potrivit jurnalistului Pro TV Ovidiu Oanţă - care urmăreşte îndeaproape cazul - suspecta este Ştefania Andrei în vârstă de 34 de ani. Poliţiştii au efectuat două descinderi, prima la adresa unde figura în acte şi a doua la o locuinţă din sectorul 5 unde domicilia fără forme legale şi de unde au şi ridicat-o. Au condus-o la Secţia 14, în aşteptarea unei ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie adusă în faţa unui judecător pentru drepturi şi libertăţi, cu propunere de arestare preventivă.

„- Ce s-a întâmplat?

- Mi-a rupt ştergătorul de la maşină.

- Asta a justificat să fiţi atât de violentă?

- Nu sunt violentă.

- De ce aţi lovit-o atât de puternic?

- Am lovit-o pur şi simplu. Nu atât de puternic. I-am dat un pumn într-adevăr.

- De ce ai lovit-o?

- Pentru că mi-a rupt ştergătorul de la maşină, m-a înjurat. M-a făcut ţigancă.

- Şi soluţia este să o loveşti?

- Nu, nu asta este soluţia.“, a fost dialogul femeii cu reporterii care au aşteptat-o înainte să intre la audieri. 

„La data de 7 noiembrie a.c., în jurul orei 17:00, Secţia 14 Poliţie a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că în incinta unui magazin din sectorul 4 a fost agresată o persoană.La faţa locului au sosit de îndată poliţiştii care au identificat o femeie care a relatat că a fost agresată fizic de o altă femeie pe care nu o cunoaşte. Persoana vătămată a fost transportată la o unitate spitalicească pentru îngrijiri.“, au comunicat autorităţile.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite