Cum s-a distrat Barack Obama la petrecerea organizată cu ocazia împlinirii a 60 de ani: „Nimeni nu l-a văzut vreodată aşa” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Captură Video
Foto Captură Video

Barack Obama este al 44-lea preşedinte al Americii şi a împlinit 60 de ani, pe 4 august. Acesta şi-a serbat ziua de naştere sâmbătă, alături de prietenii apropiaţi şi familie. Cântăreaţa Erykah Badu a surprins câteva imagini cu fostul preşedinte în timp ce dansează, pe care le-a postat pe Instagram, dar mai târziu le-a şters.

Pe reţele sociale au apărut fotografii cu Obama dansând la petrecerea sa, cu comentarii precum: „Nimeni nu l-a văzut vreodată aşa”.

Cu toate că a fost interzisă postarea videoclipurilor şi imaginilor pe reţelele de socializare, pe Instagram au apărut diverse fotografii cu fostul preşedinte. Barack Obama a fost surprins cum dansa în locuinţa sa din Martha Vineyard.

Din cauza răspândirii variantei Delta, Obama a fost nevoit să anuleze petrecerea cu aproape 500 de invitaţi şi să îşi serbeze ziua doar alături de familie şi de prieteni apropiaţi.

Fotografiile au fost postate de rapperul Trap Beckham şi de managerul său, TJ Chapman. Ulterior, respectivii au fost nevoiţi să le şteargă.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite