Cum reuşeşte Stela Enache să se menţină în formă la 68 de ani: „Trebuie să fii destul de critică cu tine însăţi“ FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Stela Enache, în vârstă de 68 de ani, cunoscută pentru piesele „Ani de liceu“ şi „Să nu uităm să iubim nicicând trandafirii“, compuse de soţul ei, regretatul Florin Bogardo, a vorbit despre cum reuşeşte să se menţină în formă şi să ducă o viaţă activă.

Stela Enache, „doamna eleganţei muzicale“, aşa cum este cunoscută, are o siluetă ca trasă prin inel, cântărind 58 de kilograme. Artista duce o viaţă activă, deşi mărturiseşte că nu sportul este ceea ce o menţine în formă, ci mai degrabă un stil de viaţă sănătos, dar şi genele bune pe care le-a moştenit.  

„Nu fac sport, dar am noroc cu o genă bună şi mi-am format, de-a lungul anilor, un stil alimentar sănătos. Nu mănânc deloc dulce, ar putea să nu existe din punctul meu de vedere. Iar pâine şi făinoase doar la zile mari“, a declarat interpreta pentru click.ro.  

image

Stela Enache FOTO Sever Gheorghe via click.ro 

Stela Enache a dezvăluit şi ritualul ei de îngrijire, mărturisind că nu doarme niciodată machiată şi are grijă să-şi hidrateze tenul cu produse de calitate. 

„Mie îmi plac hainele clasice care nu se demodează. M-am obişnuit ca atunci când ies din casă să fiu tot timpul aranjată. Nu mă culc niciodată machiată şi folosesc creme de bună calitate, chiar dacă sunt un pic mai scumpe. Pentru a evolua în viaţă, trebuie să fii destul de critică cu tine însăţi. Să stai în oglindă, să te uiţi la tine şi să îţi zici singură: «asta îmi vine bine, asta nu îmi vine bine». Aşa evoluează o femeie. Din punctul meu de vedere, din garderoba unei doamne sau domnişoare nu trebuie să lipsească un taior şi o rochie de culoare neagră, le-aş recomanda tuturor în viaţa de zi cu zi să se îmbrace lejer, comod, dar în acelaşi timp elegant“, a concluzionat artista. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite