Cum erau celebrităţile în timpul şcolii: Leonardo DiCaprio era încrezut, Lady Gaga nu era prea silitoare, iar Bill Murray a bătut recordul detenţiilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Leo DiCaprio era considera nu se înţelegea cu ceilalţi copii şi lua masa cu profesorii FOTO AP
Leo DiCaprio era considera nu se înţelegea cu ceilalţi copii şi lua masa cu profesorii FOTO AP

Celebrităţile sunt cunoscute pentru zâmbetele largi, reuşite, miile de fani şi stilul de viaţă luxos. Însă puţini ştiu cum erau acestea înainte să cunoască succesul. Profesorii şi colegii vedetelor au spus adevărul despre cum erau văzute acestea de cei din jur în timpul şcolii.

În secţiunea de întrebări a platformei online Reddit, un utilizator a lansat un subiect de discuţie care a scos la iveală detalii mai mult sau mai puţin plăcute despre tinerii elevi ce aveau să devină celebri în toată lumea.

Staruri precum Leonardo DiCaprio, Kanye West, Mariah Carey, Lady Gaga, John Travolta şi Matthew McConaughey au fost aduse în discuţie de oameni care i-au cunoscut personal sau au auzit poveşti despre ei de la alte persoane.

„Foştii profesori despre celebrităţile prezentului - cum erau ele?“- a fost impulsul ca sute de oameni să înceapă să povestească cum îşi amintesc elevii sau colegii, deveniţi între timp vedete.

Kanye West este una dintre cele mai menţionate celebrităţi în rândul comentariilor de pe Reddit. O persoană a spus că mama sa a fost profesoara de muzică a raperului în liceu.

„Mi-a spus că el spunea cu convingere că într-o zi va fi un raper faimos şi că era un elev decent, dar uneori puţin neascultător. Una peste alta nu era prea remarcabil, chiar dacă îi plăcea să facă improvizaţie rap. El împreună cu alţi elevi au organizat o petrecere pentru mama mea, care era însărcinată cu sora mea. Asta a fost drăguţ“, a povestit cineva.

Altcineva a spus că ştie un profesor care i-a predat engleză în liceu lui Kanye şi care i-a dat nota nouă, menţionând că se descurca foarte bine la poezie. O femeie povesteşte că profesoara de chimie a raperului i-a spus despre el că era un băiat drăguţ, isteţ şi respectuos, ceea ce înseamnă că amandouă cred că prin comportamentul lui din prezent încearcă să atraga atenţia.

Kanye West la Video Music Awards 2015 FOTO Getty Images

image

Şi cântăreaţa Mariah Carey a fost menţionată. Unul dintre cei care au răspuns a spus că mama sa a fost colegă de liceu cu artista.

„Mi-a povestit că Mariah era cu doi ani mai mare şi era o încrezută care îi făcea pe ceilalţi să se simtă prost (nu-i de mirare). Era o divă. Mama a aflat că Mariah se trezea foarte devreme pentru a se pregăti să meargă la şcoală. Spunea că folosea un ac pentru a-şi aranja genele, astfel încât fiecare fir să stea drept şi perfect.“

Mariah Carey FOTO Getty Images

image

Şi Paris Hilton a fost adusă în discuţie, o femeie spunând că verişoara sa a fost colega divei în gimnaziu. „Aparent era şi pe atunci o nesuferită şi la fel de snoabă. Se întâlnea cu băieţi mai mari în clasa a şaptea şi se credea mai bună decât oricine“, a spus aceasta.

Paris Hilton FOTO Getty Images

paris hilton
paris hilton

Despre cântăreaţa Kesha, cei care au cunoscut-o personal sau au auzit de la alte persoane, spun că era o fată normală în şcoală. „Am fost colegă de gimnaziu cu Kesha. Era o fată simplă căreia îi plăcea să cânte. A participat şi la un show de talente. Era întradevăr cea mai bună cântăreaţă din şcoală, destul de tăcută în general şi de treabă“, a scris o femeie.

„Ştiu un tip cu care ieşea în liceu. Mi-a spus că era total opusul a ceea ce este acum, în materie de stil vestimentar, dar era şi atunci nonconformistă. I-a spus că vrea să fie o cântăreaţă profesionistă şi el i-a râs în faţă“, a mai spus altcineva.

Kesha FOTO Reuters

kesha
kesha

Se pare că Leonardo DiCaprio n-a fost dintotdeauna omul fermecător care este astăzi, un utilizator de pe platforma Reddit spunând că în şcoală era un încrezut. „Nu se înţelegea bine cu ceilalţi copii şi lua prânzul cu profesorii“, îşi aminteşte un bărbat.

Leonardo DiCaprio, premiat cu Oscar pentru Cel mai bun actor în rol principal în drama „The Revenant“ (2016) FOTO Getty Images

leonardo dicaprio
leonardo dicaprio

Unii dintre cei care au comentat au spus că Lady Gaga nu era prea silitoare, fiind concentrată prea mult pe cariera ei muzicală. „Una dintre profesoarele mele i-a fost dascăl la Universitatea din New York. Spunea că Gaga obişnuia în fiecare zi să se ridice în picioare după curs şi îi invita pe toţi să vină la cântările ei“, a spus un alt respondent.

„Lady Gaga nu se descurca prea bine la şcoală, aşa că profesoara mea i-a cerut să se întâlnească pentru a discuta. I-a spus că poate dacă s-ar concentra mai mult pe şcoală şi mai puţin pe spectacole ar avea mai multe şanse de reuşită“

Lady Gaga FOTO Getty Images

image

Autoarea volumelor „Harry Potter“, J.K. Rowling, era şi ea menţionată de o profesoară care a spus că scriitoarea a fost asistent universitar înaintea ei.

„Se pare că atunci când a fost întrebată despre interesele ei, a menţionat în treacăt că încerca să scrie o carte. Era destul de timidă şi de introvertită“, a spus aceasta, menţionând şi faptul că acea carte despre care vorbea Rowling era chiar primul volum din Harry Potter.

J.K. Rowling FOTO Arhivă

image

O altă persoană a povestit că actriţa şi cântăreaţa Kristen Bell a fost eleva unuia dintre profesorii ei din liceu: „Kristen trebuia să cânte la nunta ei, dar a fost nevoită să anuleze pentru că actriţa primise un rol care s-a dovedit a fi Veronica Mars (primul rol important al actriţei în serialul cu acelaşi nume)“

Kristen Bell FOTO Reuters

image

Alţii l-au adus în discuţie pe John Travolta, despre care au spus că era „enervant“.

ohn Travolta FOTO Getty Images

john travolta
john travolta

Matthew McConaughey a fost catalogat drept „dulce“ şi un bun prieten.

Matthew McConaughey premiat cu Oscar pentru Cel mai bun actor în rol principal în „Dallas Buyers Club“ (2013) FOTO Reuters

image

Un bărbat a spus că actorul Bill Murray a bătut recordul detenţiilor în şcoală.

Bill Murray FOTO AFP

image
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite