Cum arată singurul nepot al fostului preşedinte John F. Kennedy. Are 29 de ani şi este un tânăr de succes

0
Publicat:
Ultima actualizare:
John Bouvier Kennedy Schlossberg sau doar Jack
Schlossberg pentru cunoscuţi. Foto: Instagram
John Bouvier Kennedy Schlossberg sau doar Jack Schlossberg pentru cunoscuţi. Foto: Instagram

Jack este singurul fiu al lui Caroline Kennedy şi a lui Edwin Schlossberg (el mai are două fiice, Rose şi Tatiana) şi este singurul nepot al lui fostului preşedinte american John Fitzgerald Kennedy şi a fostei Primei Doamne Jacqueline Kennedy.

Tânărul are 29 de ani şi este un mândru absolvent al Facultăţii de Drept de la Universitatea Harvard. De asemenea, are şi un master în business, tot la Harvard.

El este John Bouvier Kennedy Schlossberg sau doar Jack Schlossberg pentru cunoscuţi. Tânărul, pe lângă pregătirea academică, este pasionat de sporturi, mai ales de surfing şi paddleboarding, fiind îndrăgostit de plajă şi ocean.

Aşa se face că, la 29 de ani, se vede că a moştenit ADN-ul de sex simboluri din familia Kennedy, mulţi asemănându-l cu John F. Kennedy Jr., cel care şi-a câştigat popularitatea fiind pozat în diverse ipostaze în timp ce făcea sport. Deşi el avea doar şase ani atunci când JFK Jr. şi-a pierdut viaţa într-un accident de avion, tânărul este foarte interesat de viaţa unchiului său şi îi place să fie comparat cu el.

Citeşte mai departe aici...

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite