Cum arată Dwayne „The Rock“ Johnson în rolul marelui Hercule

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cine putea să joace rolul acestui celebru semizeu al Greciei, dacă nu un fost campion de wrestling de divertisment, poreclit The Rock? Actorul de 41 de ani a reuşit să-şi păstreze lookul schimbat total pentru filmul „Hercule” secret, pentru un efect surprinzător asupra publicului.

Noul trailer al filmului ne demonstrează că rolul impunătorului semizeu era menit pentru el: statura impunătoare, de 1,96 m, pusă în valoare de armura grea, pacheţelele de muşchi şi privirea dură ne descriu noul look pentru care a muncit starul filmelor de acţiune, timp de aproape un an. Şi mai-mai că pletele lungi pe care le prezintă acum, dar care lipseau cu desăvârşire la Dwayne, l-au făcut de nerecunoscut la prima vedere. 

Bineînţeles, fizicul şi mai sculptat al actorului a avut nevoie de sacrificii... 

Mai în glumă, mai în serios, noul Hercule a recunoscut: „Ca actor, să nu-mi arăt faţa asta frumoasă, extraordinară şi imaginea bine lucrată e un sacrificiu enorm pentru mine”. Asta referitor la faptul că regizorul Brett Ratner a ţinut ascunsă schimbarea vizibilă de look a lui Dwayne, de dragul filmului şi-a efectului-surpriză.

Citeşte continuarea şi vizualizează imaginile pe okmagazine.ro

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite