Cum a ajuns Xenia Deli, o fată dintr-un sat moldovenesc cu 3.000 de locuitori, să se sărute cu Justin Bieber în noul lui videoclip

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Modelul moldovean Xenia Deli, protagonista unor scene senzuale alături de Justin Bieber în cel mai nou videoclip al cântăreţului canadian, „What Do You Mean“, a povestit cum au decurs filmările şi audiţiile şi cum a ajuns să lucreze pentru una dintre cele mai puternice case de modă din lume.

Xenia Deli (25 de ani) este, probabil, una dintre cele mai invidiate femei din lume în momentul de faţă. Tânăra moldoveanca a reuşit să treacă de un casting la care au participat zece fete şi l-a „sedus“ pe Justin Bieber în videoclipul piesei „What Do You Mean“, lansat vineri, 31 august.

„A fost foarte uşor să lucrez alături de Justin“

„Agenţia mea m-a dus la această audiţie, însă nu ştiam despre cine este vorba. Când am ajuns acolo, mai erau alte zece fete şi m-am gândit că nu voi obţine niciodată rolul, deşi mi-l doream extrem de mult. Când producătorul mi-a spus că este vorba despre Justin Bieber am fost foarte încântantă“, a declarat Xenia Delia într-un interviu pentru „Harper’s Bazaar“.

„Se căutau fete care ştiau să joace, aşa că, în timpul audiţiilor, a trebuit să mimăm diverse emoţii: fericire, durere, seducţie – a trebuit să arătăm tot. Noaptea, agentul meu m-a sunat şi mi-a spus că am fost aleasă. Filmările au început peste două zile. A trebuit să mă pregătesc psihic, am avut foarte multe emoţii“, a mai povestit fostul model Victoria’s Secret.

Xenia Deli a recunoscut că a avut foarte multe emoţii înainte de începerea filmărilor FOTO Facebook

image

Pe Justin Bieber, Xenia povesteşte că l-a întâlnit pentru prima oară chiar în timpul fimărilor: „Eu eram în scaunul de machiaj, iar el a venit la mine şi mi-a spus: «Bună, sunt încântat să te cunosc, vei face o treabă grozavă» (...) A fost foarte drăguţ, respectuos şi m-a ajutat mult. A fost foarte uşor să lucrez alături de el“.

„Justin sărută foarte bine“

„Am filmat mai întâi scena în care eu eram întinsă pe pat, iar el cânta – am făcut asta destul de mult timp. În pauze am vorbit încercând să aflăm cât mai multe unul despre celălalt, aşa că n-a fost prea ciudat când a venit momentul să ne facem de cap. Numai că a trebuit să tot exersăm. Am filmat din mai multe unghiuri diferite, de foarte multe ori. Şi da, Justin Bieber sărută foarte bine“.

Dragostea afişată de cei doi pe micile ecrane pare însă să fi trecut graniţa camerelor video. Săptămâna trecută, aceştia au fost surprinşi ţinându-se de mână într-un club din Los Angeles, iar presa internaţională specualează că între celebrul cântăreţ şi frumoasa moldoveancă s-ar fi înfiripat o poveste de dragoste. După ce au luat cina şi au dansat, starul canadian i-a dedicat Xeniei mai multe piese la pian, printre care „Let It Be“, a formaţiei britanice The Beatles.

Fanele cântăreţului canadian au fost, desigur, destul de furioase. Deli spune că valul de comentarii negative venite imediat după lansarea videoclipului a afectat-o pentru că este „foarte sensibilă“: „Au fost foarte multe comentarii negative. Nu m-am aşteptat la aceste reacţii – credeam că toată lumea o să fie încântată (...) Eu nu am făcut nimic greşit, doar mi-am făcut treaba. Nu-l fur fanilor pe Justin. Sunt foarte sensibilă în legătură cu ceea ce cred oamenii despre mine, aşa că m-am oprit din citit comentarii“.

„Vin dintr-un sătuc cu 3.000 de locuitori“

Xenia Deli nu şi-a imaginat niciodată că va ajunge model FOTO Facebook

image

Născută în Tighina (Republica Moldova), Xenia Deli trăieşte de cinci ani în Statele Unite. Modelling-ul nu s-a aflat niciodată pe lista sa de priorităţi însă, un fotograf „care a văzut ceva special l-a ea“ a pus-o pe acest drum. „Vin dintr-un sătuc din Moldova cu 3.000 de locuitori. Chiar şi Carolina de Sud se simţea pentru mine precum New York sau Los Angeles. Acum mă aflu mereu pe drumuri, între New York şi Los Angeles“.

Frumoasa moldoveanca vizează acum la o carieră în cinematografie. „Mi-ar plăcea să joc în filme, (actoria – n.red) este pasiunea mea. Ador să mă uit la filme şi ador să joc. În prezent iau lecţii de actorie, este ceea ce vreau să fac în viitor“, a conchis Xenia Delia în interviul pentru „Harper’s Bazzar“.

Xenia Deli a fost model pentru celebra casă modă de modă Victoria’s Secret şi a avut contracte substanţiale cu companii de renume, printre care Bare Neccesities, Fredericks şi Beach Bunny. Deli a apărut pe coperta revistei „Sports Illustrated“ şi a fost numită de jurnaliştii ziarului spaniol „El Mundo“ „femeia cu cel mai frumos posterior din lume“.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite