Cu ce se ocupă Cătălina Mustaţă la cinci ani de la divorţul de Florin Zamfirescu: „Nu se câştigă grozav în pandemie”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Teatrul Odeon
Foto Teatrul Odeon

Cătălina Mustaţă, fosta soţie a actorului Florin Zamfirescu, locuieşte de mai mulţi ani în America, împreună cu actualul soţ, Mihai Avram. Cei doi s-au căsătorit în secret, pe 14 martie 2016. Ea a fost prezentă la Gala Premiilor UCIN, unde a povestit cum s-a descurcat financiar în pandemie.

„În ultima vreme am fost plecată în SUA, în Texas, unde se află soţul meu, dar va veni şi el, în curând, în România. Sunt pregătită să joc la teatru, sper să nu se închidă iar”, a spus ea pentru impact.ro.

„Am trăit mai mult din reclame, în pandemie, cu vocea, ca să zic aşa, da. Eu am un microfon profesional cu mine, cu care pot face înregistrări, aşa că nu a mai fost nevoie să mă cheme la studio. Dar nu se câştigă grozav în pandemie”, a mai adăugat fosta soţie a lui Florin Zamfirescu pentru sursa citată.

Cătălina Mustaţă şi Florin Zamfirescu au fost căsătoriţi 21 de ani

Florin Zamfirescu a spus în emisiunea lui Mădălin Ionescu, de la Metropola TV, că a suferit şi că nu se aştepta ca la 62 de ani să rămână singur. 

„Ei i s-a năzărit… nu vreau să intru în amănunte penibile… dar adevărul e următorul: ei i s-a năzărit că eu nu o ajut destul să se remarce în meseria noastră. Ea este un om ranchiunos, un om care vrea să devină… Şi i-am spus: să ştii că e diferenţă între «să devii» şi «să parvii». Trebuie să munceşti, să rabzi, să suporţi, a mărturisit Florin Zamfirescu”

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite