Cristiano Ronaldo şi Georgina Rodriguez au postat prima poză cu fetiţa lor, după ce fratele ei geamăn a murit la naştere: „Este momentul să ne bucurăm” FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ronaldo

Cristiano Ronaldo a postat prima fotografie cu fetiţa lui şi a Georginei Rodríguez, după ce cuplul a trecut recent printr-o adevărată tragedie, fratele geamăn al micuţei murind la naştere. Fotbalistul s-a bucurat că partenera sa a revenit acasă şi a transmis un mesaj emoţionant.

Cristiano Ronaldo şi Georgina Rodríguez au postat vineri o fotografie de familie pe Instagram, imagine în care apare şi fetiţa cuplului.

„Casă, scumpă casă. Gio şi fetiţa noastră sunt împreună cu noi. Vrem să le mulţumim tuturor pentru mesajele frumoase. Suportul vostru este important şi am simţit dragostea şi respectul pentru familia noastră. Acum este momentul să ne bucurăm de micuţa care a venit în vieţile noastre”, a scris Cristiano Ronaldo pe contul său de Instagram.

Vezi această postare pe Instagram O postare distribuită de Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Luni, 18 aprilie, Cristiano Ronaldo şi Georgina Rodriguez  au anunţat că băiatul a murit la naştere.

„Cu cea mai mare durere anunţăm că băieţelul nostru a murit. Este cea mai mare durere pe care o poate simţi un părinte. Doar naşterea fetiţei noastre ne dă putere să trecem peste acest moment cu puţină speranţă şi fericire. Vrem să le mulţumim doctorilor şi asistentelor pentru toată grija şi susţinerea”, au transmis cei doi, prin intermediul reţelelor de socializare.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite