Corina Chiriac, virală după ce a prezentat un leac periculos anti-COVID-19: „La peste 56 de grade, Corona moare”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Corina Chiriac, FOTO Facebook
Corina Chiriac, FOTO Facebook

Corina Chiriac a reuşit să devină virală cu un tutorial anti-COVID-19 pe care medicii îl consideră periculos şi nu-l recomandă. Cântăreaţa în vârstă de 71 de ani prezintă un leac băbesc despre care afirmă că scapă oamenii de virusul care a făcut peste 50 de milioane de victime pe tot globul.Postarea ei de pe Facebook a fost criticată de Mihail Pautov, medic specialist în chirurgie generală la Institutul Clinic Fundeni.

„Pentru că suntem în anotimpul „răcelilor” vreau să vă amintesc un leac fără vârstă pe care îl practic eu şi care este un excelent AntiCovid. Răceala este o hipotermie, deci trebuie înainte de toate să reîncalzim corpul . Dacă deja ne curge nasul, ne ustură ochii şi ne “tin” muşchii spatelui, trebuie să încalzim capul. Iată cum mă vindec eu şi ce “secrete” folosesc. Mulţumesc pentru atenţie si vă doresc sănătate”, a scris Corina Chiriac pe Facebook.

Tratamentul naturist propus de Corina Chiriac este criticat de medici. Mihail Pautov, medic specialist în chirurgie generală la Institutul Clinic Fundeni, a combătut, joi, pe Facebook şi pe blog.

Citeşte pe Click.ro leacul promovat de Corina Chiriac şi de ce medicii îl consideră periculos.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite