Copilăria lui Fuego: „N-am fost un elev model, exemplar, dar am avut o calitate care mi-a rămas până azi, cea a curiozităţii“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fuego

Şi-ar mai dori să fie copil şi să retrăiască mai intens vremurile în care singurele probleme erau jocul din spatele blocului şi frumoasa nebunie de-a te vedea cu cei dragi. Fuego îşi aminteşte cu nostalgie de copilărie. Iată ce povesteşte prezentatorul de la TVR despre familie!

“Copil fiind, cutreieram prin vise şi credeam că nimeni şi nimic nu-mi va fura din strălucirea unor ani în care totul părea a fi construit pentru mine. Sincer să fiu, n-am fost nici prea alintat, nici extrem de copilăros. Întotdeauna am avut acea doză de raţiune care m-a făcut să lupt, dar mi-a plăcut să profit la maxim de minunile copilăriei. Vedeţi voi, toată lumea vorbeşte despre vremea respectivă, cu nostalgie. Pentru mine nu a trecut timpul acela. Eu mă simt un tânăr veşnic, cu speranţele la purtător, cu dorinţa de a evolua şi de a fi mai bun. Sunt un copil mare care râde la soare şi-aşteaptă să ascundă minuni ale vieţii în privirile sale’’, povesteşte Fuego.

Citeşte continuarea aici!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite