Copii de vedetă! Suri Cruise şi Shiloh Jolie-Pitt, prinţesa şi băieţoasa de la Hollywood

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fetiţa lui Tom Cruise şi-a lui Katie Holmes şi fetiţa lui Brad Pitt cu Angie Jolie  FOTO: guliver/splash news, hepta
Fetiţa lui Tom Cruise şi-a lui Katie Holmes şi fetiţa lui Brad Pitt cu Angie Jolie  FOTO: guliver/splash news, hepta

Ar fi putut fi cele mai bune prietene. Două fetiţe născute la câteva săptămâni distanţă, în două dintre cele mai faimoase şi bogate familii de la Hollywood…

Şi două copile de nouă ani care duc o viaţă privilegiată. Dar, cu toate acestea, vorbim de două firi cum nu se poate mai diferite. Suntem siguri că, dacă am putea arunca o privire în dulăpioarele celor două fetiţe de vedete, am fi şocaţi de diferenţa dintre rochiile cu dantelă şi pantofiorii cu fundiţe ai lui Suri şi hanoracele şi tenişii băieţeşti ai lui Shiloh. Ba mai mult, chiar dacă Suri şi Shiloh sunt copii VIP, zilele lor din spatele uşilor închise ale reşedinţelor somptuoase sunt cât se poate de diferite. Shiloh, primul copil biologic al Angelinei Jolie şi-al lui Brad Pitt, împarte atenţia celor doi actori cu alţi cinci fraţi, pe când Suri, singurul copil al lui Tom Cruise şi-al lui Katie Holmes, este lumina ochilor părinţilor ei. În plus, Angie şi Brad n-ar putea să bage mâna-n foc cu privire la genul copilului lor, cel pe care îl simte şi nu cu care a fost înzestrat de Mama Natură.

Conform unor surse citate de Radar Online, pă­rinţii lui Shiloh au ajuns să consulte un expert în transsexualism pentru a-i ajuta în legătură cu incer­titudinea sexuală a copilului lor. Am putea spune că este o măsură puţin cam tardivă, după ce, în primii ani de viaţă, cei doi (gurile rele spun că, mai degrabă, Angelina) au insistat să-şi îmbrace fetiţa ca pe un bă­ieţel. Brad şi Angie, care au mărturisit, odată, că fiica lor le-a cerut să fie strigată pe numele John, vor să afle dacă Shiloh este doar mai băieţoasă din fire sau chiar simte că aparţine sexului opus.

Revenind la cele două moştenitoare răsfăţate de la Hollywood, vă propunem să le punem faţă în faţă şi să aflăm ce au în comun şi, mai ales, ce le diferenţiază, pe www.okmagazine.ro!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite