Contul de Instagram al Selenei Gomez a fost atacat de hackeri, care au postat poze nud cu Justin Bieber chiar pe profilul cântăreţei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai urmărit cont de Instagram, cel al cântăreţei şi actriţei Selena Gomez, a fost spart din nou de hackeri, însă de data aceasta fotografiile furate l-au vizat pe fostul ei iubit, Justin Bieber, notează publicaţia spaniolă ABC.

Hackerii care au spart contul de Instagram al faimoasei Selena Gomez au publicat mai multe fotografii compromiţătoare cu fostului ei iubit, Justin Bieber. 

Cântăreţul apare nud în mai multe instantanee făcute în timpul vacanţei petrecute în Bora Bora alături de modelul Jayde Pierce şi au mai fost publicate de ziarul New York Daily News, cu doi ani în urmă.

Imediat ce şi-a dat seama că a fost victima unor hackeri, Selena Gomez şi-a dezactivat contul, dar cele câteva minute, timp în care pozele au existat pe contul personal de Instagram, au fost suficiente pentru ca pozele nud ale fostului ei iubit să devină virale. 

Fotografiile au fost însoţite de un mesaj ironic referitor la virilitatea celebrului cântăreţ. „Ia uitaţi-vă la crevetele ăsta!“, se arată în mesajul care însoţea pozele publicate de hackeri. 

Selena Gomez şi Justin Bieber au format un cuplu timp de mai mulţi ani şi s-au despărţit în anul 2015. 

Conturile de pe reţelele de socializare ale Selenei Gomez au mai fost atacate de hackeri, de-a lungul timpului, datorită numărului mare de oameni care o urmăresc. Contul de Instagram al artistei este urmărit de 125 de milioane de persoane din întreaga lume. 

Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri