Connect-R, povestea celor 3 băieţi pe care „i-a adoptat“: „Când îi vezi pe celălalt trotuar îţi dai seama că nu sunt comuni, că e ceva cu ei“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
connect r si fiica

Chiar şi în pandemie, Connect-R - Ştefan Mihalache (39 de ani) a avut activitate intensă. Şi-a deschis un nou studio de înregistrări, are noi proiecte, a fost la "Asia Express" şi e un tată fericit că Maya îi moşteneşte talentul. Într-un interviu exclusiv pentru Click!, Connect-R ne-a povestit şi despre cei trei tineri pe care i-a "adoptat" şi pe care vrea să-i facă mari în muzică.

Click!: Saluare, Relu! Cum te-au prins zilele astea călduroase?

Connect-R: Uite, mai recuperez din treabă, pentru că am rămas descperit cu studioul de înregistrări, cu proiectele şi în paralel alerg, pentru că s-a deschis sezonul de concerte.

Am putea spune din nou că "vara asta nu dormi", ai multă treabă. Ai lansat "Rita" cu Smiley, ai lucrat cu Liviu Teodorescu, Randi.

Aşa e. Am lansat multă muzică. Şi mai urmează. Dar trebuie să le separăm puţin, pentru că "Rita" face parte de pe un album pe care urmează să-l scot în noiembrie, sunt 10 piese afro. Piesa "Înapoi la zero" face parte de pe CD-ul cu acelaşi nume, făcut strict după sufletul meu şi fără să ţin cont de vreun criteriu comercial. Acolo sunt 10 piese underground, fiind un album promovat extraordinar de bine pe radio. Nu credeam că o să prindă aşa de bine.

Citeşte articolul integral pe Click.ro

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite