Cocktail: Vlad Grigorescu: Nu ratez niciodată....

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vlad Grigorescu, prezentator  Prima TV
Vlad Grigorescu, prezentator Prima TV

Eu am avut grijă să nu am televizor, deci nici nu prea mă uit.

Vlad Grigorescu: Nu ratez niciodată....

 Pe lângă asta, nici nu sunt un mare fan al televiziunii din România. Când mă găsesc în faţa unui televizor, schimb de pe un program pe celălat cu o viteză suficient de mare cât să nu înţeleg nimic de la nici un post. Prefer să urmăresc pe internet, emisiuni din străinătate.

Oprah Winfrey, biografie neautorizată

În aprilie, în SUA, va fi lansată cartea „Oprah: A Biography", despre viaţa şi activitatea uneia dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV de peste Ocean şi din întreaga lume, Oprah Winfrey. Autoarea este Kitty Kelley, cea care a mai scris biografii despre vedete precum Jacqueline Kennedy Onassis, Frank Sinatra, Elizabeth Taylor, Nancy Reagan şi familia regală britanică. Cartea va apărea în peste 500.000 de exemplare, iar pentru realizarea ei, Kelley a intervievat peste 850 de surse şi a analizat viaţa vedetei TV timp de trei ani.

Mungiu şi Solomon, la Festivalul de Film de la Toronto

"Amintiri din Epoca de Aur", seria produsă de Cristian Mungiu, care include filme regizate de Alexandru Solomon şi Andrei Dăscălescu, va participa anul acesta la festivalul dedicat celei de-a şaptea arte. Evenimentul va avea loc la Toronto, în perioada 4-7 fe­brua­rie. Pelicula a avut premiera la Cannes, în 2009, şi este un film colectiv semnat de Cristian Mungiu, Răz­van Mărculescu, Ioana Uricaru, Constantin Popescu şi Hanno Höfer.

Ultimul turneu pentru The Scorpions

Celebra trupă rock a dat publicităţii o veste care a întristat şi bucurat fanii din toate colţurile lumii: The Scorpions se retrage din industria muzicală, dar numai după ce va fi susţinut un ultim turneu mondial, care s-ar putea să se întindă pe durata a trei ani de zile.

Membrii formaţiei vor lansa şi un album menit să le asigure un loc bine stabilit în istoria muzi­cii, dar şi o retragere în plină glorie. Şi asta după ce au încântat fanii timp de peste 40 de ani. Chitaristul Schenker a motivat această hotărâre ca fiind firească, având în vedere vârsta înaintată.

Emil Hoştină a jucat alături de Health Ledger

Actorul român Emil Hoştină a jucat alături de regretatul Heath Ledger, în ultimul film al acestuia, „The Imaginarium of Doctor Parnassus". Pelicula a fost nominalizată la două cate­gorii la premiile BAFTA şi prezintă povestea unui actor de teatru care îşi vinde diavolului fiica pentru a căpăta puteri ieşite din comun. Din distribuţie mai fac parte Johnny Depp, Jude Law, Colin Farrell, Andrew Garfield, Lily Cole şi Christopher Plummer.

Bârfe...

Teo Trandafir, în criză pe Facebook

Cunoscuta mode­ratorare TV e dezamăgită că, pe site-ul Facebook se întâlneşte adeseori cu „piţi... dom­nişoarele", care-şi pun nick-uri de genul „Fiffy Fyff" sau „Pyssy Piss". Teo consideră că alegerea lor se face în funcţie de memoria fiecărei utilizatoare în parte.

Jane Fonda, fitness la vârsta a treia

Starul hollywo-odian Jane Fonda plă­nuieşte să revină în atenţia publicului cu un nou „număr" de fitness. Se pare că actriţa veterană, în vârstă de 72 de ani, ar avea în pregătire un DVD cu exerciţii speciale, care se adresează femeilor de vârsta a treia.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite