Cocktail: Ştiri pe scurt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreea Fried
Andreea Fried

Andreea Fried, prezentatoarea emisiunii „Focus Monden“, Prima TV: „Îmi place să fiu mereu informată, aşa că nu pierd niciodată jurnalele de ştiri. Când am timp liber, optez să mă relaxez urmărind documentarele difuzate de Discovery Channel. De cele mai multe ori, îmi place să vizionez seria „MythBusters“. Legat de zona de divertisment, sunt în faţa televizorului când începe „Cronica Cârcotaşilor“.

În sprijinul copiilor bolnavi de cancer

Paula Herlo, corespondentul special al Ştirilor Pro TV, luptă pentru o nouă cauză nobilă: salvarea copiilor bolnavi de cancer. Paula s-a implicat alături de fundaţia „Salvează vieţi", în încercarea de a strânge fondurile nece­sare construirii la Timişoara a unui centru de diagnosticare a copiilor suferinzi de cancer. Doctorii Clinicii de Transplant Medu­lar din Timişoara trimit analizele copiilor la Viena pentru a-i salva, însă, în curând, suportul din străinătate nu va mai exista. Tocmai de aceea e vitală construirea unei astfel de clinici la Timişoara.

Christopher Nolan, la Salina Turda

Regizorul american Christopher Nolan, cel care a realizat filmele cunoscute publicului românesc „The Inception/Începutul" şi „The Dark Knight/Cavalerul Negru", a vizitat, vineri, Salina Turda, unde este foarte posibil să filmeze cadre pentru următoarea sa producţie. Vizita neoficială a durat aproape trei ore. Directorul salinei, Ovidiu Mercea, a declarat pentru Mediafax că a prezentat echipei spaţiul inedit ca oricător turişti, iar Nolan a fost impresionat de ceea ce a văzut în subteran. 

Steven Spielberg, boicotat de Liga Arabă

Dezvăluirile WikiLeaks vizează nu numai oameni politici sau din lumea afacerilor, ci şi personalităţi din showbizul internaţional. Conform unor documente diplomatice confidenţiale americane, publicate de WiKileaks, diplomaţi din 14 ţări arabe ar fi decis într-o întâlnire, ce a avut loc în aprilie 2007, boicotarea lui Steven Spielberg pentru o donaţie făcută de cineast Israelului, prin interzicerea filmelor şi a altor produse legate de numele acestuia.

Larry King se retrage din TV

La 77 de ani, celebrul reali­zator TV spune „adio" lumii în care a cunoscut succesul. La emisiunea CNN care îi poartă numele, difuzată joi, 16 decembrie, Larry King  a adus un ultim omagiu personalităţilor pe care le-a intervievat în cele trei decenii de carieră în radio şi TV.

O româncă a câştigat „Megastarul" ungar

Orădeanca Renata Tolvai a câştigat finala concursului „Megastar" din Ungaria. În urma obţinerii titlului, Renata a semnat un contract cu o casă de discuri celebră, a intrat în posesia unei maşini şi a primit cazare gratis, pentru un an, în Budapesta. Renata Tolvai s-a clasat pe locul doi la Festivalul de Muzică Mamaia, ediţia din 2009.






Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite