Cine este iubita lui Cheloo. Cei doi au împreună doi copii FOTO

0
0
Cheloo FOTO Antena 1
Cheloo FOTO Antena 1

Cheloo, pe numele său real Cătălin Ştefan Ion (42 de ani), a reuşit, de-a lungul timpului, să îşi păstreze viaţa personală departe de ochii curioşilor. Rapperul este divorţat, iar în prezent se află într-o relaţie cu Daniela Moraru. Cei doi au împreună doi copii, o fetiţă şi un băiat.

Foarte discret când vine vorba de viaţa sa personală, Cheloo a reuşit să-şi ţină iubita şi copiii departe de atenţia publică. Cântăreţul din trupa Paraziţii are o relaţie cu Daniela Moraru, iar cei doi locuiesc în localitatea prahoveană Breaza, potrivit a1.ro. 

Rapperul a fost căsătorit cu Daniela Niculescu în perioada 2007-2012 şi au împreună un băiat, Ştefan Ion. Divorţul lor a fost unul "cu scandal", când a ieşit la iveală faptul că Daniela se afla în depresie şi devenise consumatoare de droguri. Daniela Niculescu a declarat că amfetamina a fost la un pas să o distrugă, dar s-a pus pe picioare după ce a fost dusă la o clinică de dezintoxicare din Elveţia.

Separarea celor doi a fost mediatizată la acea vreme, dat fiind că fosta parteneră l-a acuzat de infidelitate şi violenţă.

Cheloo nu discută despre viaţa sa personală 

Lumea e preocupată de monden, de viaţa mea personală, lucruri pe care eu refuz să le discut. Nu-mi place, nu mi-a plăcut niciodată. […] Dacă mă întrebi de viaţa personală, nici nu mă interesează”, a spus Cheloo în urmă cu ceva vreme.

Cheloo nu iese prea des însoţit de partenera sa. Ultima dată când s-a întâmplat acest lucru a avut loc la Bistriţa, la a doua ediţie a Campionatului Naţional de Rally Raid. Artistul a fost pilot, în timp ce iubita lui a luat şi ea parte la cursă, din postura de navigator.

Actuala sa parteneră de viaţă, Daniela Moraru, i-a dăruit artistului doi copii, o fetiţă şi un băiat. 

image

Cheloo, enervat până la violenţă de un concurent iUmor, care a afirmat că rapperul şi-a părăsit familia 

Familia este un subiect sensibil pentru Cheloo, iar în urmă cu doi ani, când un concurent de la iUmor a spus într-un roast că el şi-a părăsit familia, rapperul şi-a ieşit din minţi şi l-a ameninţat.

„Ce ştii tu despre familia mea? Că aici e un punct sensibil. Fratele tău îţi cere zece minute să mergi cu mine afară ca să reglăm o situaţie simpatică. Poate facem un altfel de roast. Eu pentru asta, dacă astăzi n-aş fi fost condamnat pentru 0,6 grame de iarbă oferite unui fraier, poţi să tai la montaj sau nu, eu te-aş fi călcat pe tine în picioare şi mi-aş fi asumat bărbăteşte un dosar penal“, a spus atunci Cheloo.

Cheloo a adăugat: „În general, când eşti infractor dovedit în România nu poţi să faci două dosare unul peste altul pentru că mergi direct la puşcărie, iar eu am nevoie să-mi întreţin familia. Tu nu ştii nimic despre mine. Tu ai citit în ziare ceva, iar eu n-am vrut niciodată să le dau un drept la replică, pentru că este normal să-i ignori. Dacă tu semnezi o foaie în momentul ăsta şi spui că nu te duci la Poliţie, eu îţi cer să mergi cu mine afară“.

Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite