Cine este femeia din spatele lui Leo Messi, fotbalistul care a zguduit, recent, lumea fotbalului cu plecarea lui de la FC Barcelona

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ultimele zile, presa din întreaga lume este stupefiată de gestul extrem făcut de fotbalistul în vârstă de 33 de ani, care a ales să plece gratis de la echipa catalană. Cea care îi susţine decizia şi care i-a stat alături în ultimii 10 ani este Antonella Roccuzzo, soţia lui cu care are trei copii.

Printr-un fax trimis către biroul clubului spaniol, Leo Messi îşi manifesta dorinţa de a părăsi clubul şi de a se transfera gratis, deşi ar fi avut o clauză de reziliere uriaşă, de 700 de milioane de euro.

Din 2018, acesta semnase o înţelegere cu clubul din Camp Nou ce viza faptul că el are voie să rezilieze unilateral contractul. Se pare că motivul argentinianului ar fi faptul că investitorii testează tot felul de antrenori pe spatele echipei şi eşecurile se ţin lanţ.

Însă în tot acest tăvălug de emoţii, cea care îl susţine necondiţionat este Antonella, cu care se cunoaşte încă din copilărie. 

Citeşte mai multe aici!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite