Cu cine îşi petrece Dragnea primele ore de libertate: „Liviu este acasă! Fericire maximă“ FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea a fost eliberat joi din penitenciarul Rahova după ce Tribunalul Giurgiu a admis cererea acestuia de eliberare condiţionată. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Liviu Dragnea a fost eliberat joi din penitenciarul Rahova după ce Tribunalul Giurgiu a admis cererea acestuia de eliberare condiţionată. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Imediat după eliberarea din Penitenciarul Rahova, Liviu Dragnea a mers împreună cu iubita sa, Irina Tănase acasă. Carmen Dan şi Codrin Ştefănescu, doi dintre social democraţii care au rămas apropiaţi de fostul preşedinte al partidului, l-au aşteptat pentru a petrece primele ore de libertate.

Avocata Flavia Teodosiu a postat o fotografie în care apare Liviu Dragnea, care îşi ţine iubita în braţe. Alături de ei mai apar şi Codrin Ştefănescu şi Carmen Dan.

Teodosiu descrie momentul surprins în fotografie: „Momentul mult asteptat! Doamne ajuta! Liviu este acasa! Fericire maxima”.

Tribunalul Giurgiu a dezbătut, joi, cererea de eliberare condiţionată depusă de Liviu Dragnea care executa o pedeapsă de 3 ani şi 6 luni în închisoare în Dosarul Angajărilor fictive. Magistraţii au hotărât că fostul lider PSD poate fi eliberat înainte de termen. Fostul lider PSD a fost aşteptat de iubita sa, Irina Tănase, dar şi de un grup de susţinători, majoritatea vârstnici, care au aplaudat la apariţia sa. Liviu Dragnea nu are interdicţii suplimentare faţă de cele stabilite la condamnarea sa, respectiv acelea de a fi ales şi de a ocupa funcţii publice, inclusv pe cea din care a comis faptele pentru care a fost condamnat, de preşedinte al CJ Teleorman.

Citeşte şi:

Liviu Dragnea a ieşit din puşcărie: „A fost o perioadă de chin şi suferinţă. Am lăsat o ţară prosperă şi astăzi este o dictatură feroce”

Primele reacţii politice după eliberarea lui Dragnea

Ce spune CTP despre revenirea lui Dragnea în PSD sau fondarea unui partid nou

Irina Tănase, după decizia de eliberare a lui Liviu Dragnea: „Am început să plâng! Mă duc să îmi iau bărbatul acasă”

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite