Cine ar putea fi naşii primului copil al Prinţului Harry cu Meghan Markle FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prinţul Harry (34 de ani) şi Meghan Markle (37 de ani) aşteaptă venirea pe lume a primului lor copil în primăvara anului 2019, iar în presa internaţională se vehiculează deja numele viitorilor naşi.

Ducii de Sussex i-ar fi ales drept naşi ai primului lor copil pe soţii  George (57 de ani) şi Amal Clooney (40 de ani), potrivit unor dezvăluiri făcute de vărul actorului, Ben Breslin, scrie Daily Mail.   

Cei doi sunt, de altfel, buni prieteni ai cuplului regal.

„Va fi un naş extraordinar. George este un om normal, ca noi toţi, dar lui îi place să umble în cercuri mari, iar asta e grozav“, a declarat vărul starului american. 

De asemenea, o altă sursă a menţionat pentru sursa citată că Meghan şi Amal sunt apropiate de ani de zile, iar Harry şi George s-au împrietenit tocmai datorită acestui lucru: „Au o legătură mult mai strânsă decât o arată titlurile din presă“. 

De altfel, în vara acestui an, prinţul Harry şi Meghan Markle au petrecut în secret câteva zile în Italia, alături de soţii Clooney, la vila luxoasă de pe malul lacului Como, care îi aparţine celebrului actor.

Invitaţia de a-i vizita în Italia ar fi fost făcută de actor şi soţia sa, după nunta prinţului Harry cu Meghan Markle, din 19 mai, eveniment la care soţii Clooney au participat şi unde au atras toate privirile, graţie apariţiei lor impecabile. 

   

Imagine indisponibilă

Amal şi George Clooney, la nunta Ducilor de Sussex FOTO Guliver/Getty Images

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite