Christina Applegate, reacție la un comentariu răutăcios despre boala de care suferă

0
Publicat:

Christina Applegate, starul din „Dead to Me“ și câștigătoare a unui Emmy, a participat, duminică, 15 ianuarie, la „Critics Choice Awards“ (CCA), primul spectacol de premiere la care a participat de când a făcut public diagnosticul ei de scleroză multiplă (SM) în anul 2021.

Christina Applegate a fost diagnosticată cu scleroză multiplă FOTO Profimedia
Christina Applegate a fost diagnosticată cu scleroză multiplă FOTO Profimedia

„Am luat decizia nefericită de a mă uita la unele comentarii de la oameni despre mine și copiii mei la CCA", a scris Applegate pe Twitter, referindu-se la un articol din „People“. „Ce este în neregulă cu oamenii?! Apropo, am râs", a scris ea. Un cititor a comentat la articolul despre participarea ei la „Critics Choice Awards“: „Nu scleroza multiplă te-a făcut să arăți așa, ci un chirurg plastician. Iar tu ești o escroacă, nu ești Applegate".

„Drumul continuă“

În august 2021, Christina Applegate și-a făcut public diagnosticul prin intermediul rețelelor de socializare. „Bună, prieteni! În urmă cu câteva luni am fost diagnosticată cu SM. A fost o călătorie ciudată. Dar am fost atât de susținută de oamenii pe care îi cunosc și care au această afecțiune", a scris ea.

„A fost un drum greu. Dar, după cum știm cu toții, drumul continuă. Cu excepția cazului în care un nemernic îl blochează".

Societatea Națională de Scleroză Multiplă definește SM ca fiind o boală mediată imunitar: „Sistemul imunitar atacă din greșeală sistemul nervos central (SNC). SNC este alcătuit din creier, măduva spinării și nervii optici".

Christina Applegate a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame FOTO Profimedia
Christina Applegate a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame FOTO Profimedia
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite