Charlize Theron a pozat nud FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actriţa sud-africană Charlize Theron, în vârstă de 40 de ani, a pozat nud pentru numărul din februarie al revistei „W“ şi a discutat despre rolul din „Mad Max: Fury Road/ Mad Max: Drumul furiei“, film despre care criticii spun că are mari şanse să primească o nominalizare la premiile Oscar.

Charlize Theron se numără printre cele 31 de vedete care au pozat pentru numărul anual dedicat cinematografiei, printre care se numără Jane Fonda, Amy Schumer, Margot Robbie, Eddie Redmayne şi Jake Gyllenhaal.

În fotografia nud, realizată de Peter Lindbergh, Theron stă într-un pat, având părţile intime acoperite de aşternuturile albe, părul răvăşit şi un machiaj discret. Pe de altă parte, în paginile revistei „W“, actriţa a vorbit despre rolul jucat în apreciatul „Mad Max: Fury Road/ Mad Max: Drumul furiei“, pe care „New York Post“ l-a numit filmul feminist al anului. 

„Personajului meu, Imperator Furiosa, îi lipseşte un braţ, însă în film nu există o explicaţie pentru cum s-a întâmplat acest lucru – pur şi simplu este aşa. Nu cred că personajul ar fi avut acelaşi impact dacă nu avea această problemă. Este doar un om normal cu un braţ amputat“, a explicat artista. 

image

   

„Mad Max: Fury Road/ Mad Max: Drumul furiei“ este un film de acţiune post apocaliptic regizat, produs şi co-scris de George Miller, fiind a patra parte a francizei „Mad Max“. Primul lungmetraj al seriei din ultimii 30 de ani, „Drumul furiei“ îi are în rolurile centrale pe Tom Hardy („Mad“ Max Rockatansky) şi pe Charlize Theron (Imperator Furiosa), fiind primul film în care Mel Gibson nu joacă rolul principal.

Charlize Theron este câştigătoarea unui premiu Oscar pentru interpretarea din filmul „Monstrul/ Monster“ (2004) şi mai are în palmares roluri precum cele din „Cu capul în nori/ Head in the Clouds“ (2004), „Eu, Peter Sellers/ The Life and Death of Peter Sellers“ (2004), „Aeon Flux“ (2005) şi „Hancock“ (2009). În 2012, actriţa a putut fi văzută pe marile ecrane în două lungmetraje de mare succes - „Snow White & the Huntsman/ Albă ca Zăpada şi războinicul vânător“ şi „Prometheus“. 

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite