Charlene de Monaco a pozat alături de familie în primul portret oficial de la revenire sa în ţară FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Charlene de Monaco

După luni de absenţă din cauza problemelor de sănătate, Charlene de Monaco pare să-şi fi reluat angajamentele. Principatul a prezentat, duminică, un portret al prinţesei alături de soţul ei, Albert II, şi de cei doi copii, Jacques şi Gabriella, cu ocazia sărbătorilor de Paşti. Este prima fotografie oficială a familiei princiare de la revenirea prinţesei la Monte Carlo, la mijlocul lui martie.

„Paşte Fericit!”, scrie simplu prinţesa Charlene de Monaco în mesajul publicat pe contul ei de Instagram. 

image

Potrivit revistei People, fotografia a fost făcută la palat, în apropiere de piscina familiei instalate de prinţul Rainier III. 

Soţia prinţului Albert de Monaco, în vârstă de 44 de ani, a revenit pe 8 noiembrie din Africa de Sud, ţara unde a crescut şi al cărei cetăţean este.

Ea venea după luni petrecute acolo şi după o operaţie sub anestezie generală, la începutul lui octombrie, ultima dintr-o serie de intervenţii decise ca urmare a unei infecţii la ureche, nas şi gât. 

Pe 23 noiembrie, o sursă apropiată Palatului, a indicat pentru AFP că fosta înotătoare olimpică a fost internată „într-o unitate specializată, ca urmare a oboselii”, în Elveţia. O lună mai târziu, un comunicat al Palatului a precizat că recuperarea prinţesei „ar trebui să mai dureze câteva luni”.

În această perioadă lungă, Charlene din Monaco a apărut rar şi a fost absentă de la mai multe evenimente oficiale. Pe 12 martie, în cele din urmă, Palatul princiar a anunţat întoarcerea sa la Monaco, precizând că „următoarele săptămâni ar trebui să-i permită să-şi revină complet pentru a-şi putea relua treptat activităţile oficiale”.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite