Cezar Ouatu a anunţat că s-a despărţit de iubita lui. Ce mesaj a transmis artistul în ziua de Dragobete FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cezar Ouatu FOTO cmn
Cezar Ouatu FOTO cmn

Cezar Ouatu, în vârstă de 39 de ani, a anunţat, printr-un mesaj pe Facebook, că s-a despărţit de iubita lui, Andreea Vilău (29 de ani).

Cântăreţul a anunţat, printr-un mesaj pe contul personal de Facebook, că el şi iubita lui, make-up artistul Andreea Vilău, în vârstă de 29 de ani, au decis să se despartă. 

Cezar Ouatu i-a transmis fostei iubite, în ziua de Dragobete, un mesaj de mulţumire pentru timpul petrecut împreună şi a menţionat că, astăzi, cei doi ar fi împlinit un an de relaţie. 

„Îţi mulţumesc din suflet pentru toate clipele minunate, pentru blândeţea şi răbdarea ta! Îmi este greu să aştern aceste cuvinte şi cred că, de fiecare dată când drumurile mele, ale tale, ale noastre se separă, parcă ceva din noi se rupe! Ar fi fost un an şi, astăzi, Dragobetele, dar pentru mine este doar o simplă zi gri unde am decis să o fac public nedorindu-mi alte discuţii colaterale pe această temă delicată! Sometimes I just want to get far away from it all“, a fost mesajul care a însoţit o fotografie cu cei doi foşti îndrăgostiţi. 

Cezar Ouatu, care a fost, de-a lungul timpului, extrem de discret cu privire la viaţa lui personală, dezvăluia, în urmă cu aproximativ un an, că este foarte fericit alături de Andreea Vilău. 

„Suntem îndrăgostiţi şi avem o poveste frumoasă de dragoste. (…) Ea este cunoscută pe zona de frumuseţe. A fost o perioadă foarte frumoasă de cucerire. I-am cântat. Am învăţat-o să cânte la pian, iar ea m-a învăţat să mă îngrijesc mai mult, începând de la a nu-mi mai roade unghiile, la cum să mă îmbrac. Am schimbat total stilul. Fix de ziua mea Dumnezeu mi-a scos în cale acest cadou. Nu este nimic mai frumos în această lume decât să întâlneşti o persoană alături de care să te simţi în largul tău. Mă văd mai departe decât când am avut o relaţie de ani buni, mai departe decât aş putea să îmi imaginez”, declara Cezar Ouatu în cadrul unei emisiuni TV. 

image

Cezar Ouatu şi Andreea Vilău FOTO Facebook Cezar Ouatu 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite