Celine Dion „se roagă pentru un miracol“, dezvăluie sora artistei VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sora cântăreței Celione Dion, Claudette Dion, a dezvăluit publicației „HELLO!“ lupta pe care artista o dă în fiecare zi din viața sa.

Celine Dion, diagnosticată cu Sindromul Persoanei Rigide în decembrie 2022, „face totul pentru a-și reveni“, spune Claudette, în vârstă de 74 de ani.

"Este o boală despre care știm atât de puține lucruri", recunoaște Claudette, reflectând cu sinceritate asupra simptomelor legate de acest sindrom. "Există spasme - sunt imposibil de controlat. Știți că oamenii sar deseori în sus în timpul nopții din cauza unei crampe la picior sau la gambă? Este un pic așa, dar la toți mușchii", spune ea, consternată. "Nu putem face mare lucru pentru a o sprijini, pentru a-i atenua durerea".

Celine Dion FOTO Profimedia
Celine Dion FOTO Profimedia

Celine, în vârstă de 55 de ani, a dat prima dată vestea diagnosticului său într-un videoclip emoționant pe rețelele de socializare, spunându-le fanilor că se confruntă cu spasme care afectează "fiecare aspect al vieții mele de zi cu zi, provocând uneori dificultăți atunci când merg și nepermițându-mi să îmi folosesc corzile vocale pentru a cânta așa cum sunt obișnuită".

De atunci, mama a trei băieți (René-Charles, în vârstă de 22 de ani, și gemenii Nelson și Eddy, în vârstă de 12 ani) și-a anulat planurile de concerte - punându-și în așteptare turneul mondial Courage "până când voi fi cu adevărat pregătită să mă întorc din nou pe scenă" - și a fost retrasă din atenția publicului. Stabilită în Las Vegas, ea se bazează pe "o echipă grozavă de medici" și pe un terapeut de medicină sportivă pentru a-și recăpăta forțele.

Claudette spune că se roagă pentru ca oamenii de știință să găsească un remediu pentru această boală îngrozitoare.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite