Cele mai scurte căsnicii între vedete: Britney Spears a rezistat 55 de ore alături de noul soţ, prietenul ei din copilărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Britney Spears s-a căsătorit cu prietenul ei din copilărie în 2004, însă căsătoria lor a fost anulată FOTO Colaj „The Sun“
Britney Spears s-a căsătorit cu prietenul ei din copilărie în 2004, însă căsătoria lor a fost anulată FOTO Colaj „The Sun“

Căsătoriile vedetelor de la Hollywood nu sunt totdeauna cele mai fericite sau cele mai trainice, unele relaţii putând să reziste mult mai puţin decât s-ar fi aşteptat.

Recent, Amber Heard a depus actele de divorţ, după 15 luni de mariaj cu Johnny Depp, invocând diferenţe ireconciliabile şi cerând sprijin conjugal. La rândul lui, Johnny Depp, a cărui avere este estimată la 400 de milioane de dolari şi care deţine o insulă privată în Bahamas, a solicitat judecătorului să respingă cererea soţiei sale. Mai multe surse apropiate cuplului au dezvăluit că artiştii nu au semnat un contract prenupţial.

Astfel, „Adevărul“ propune o rememorare a unora dintre căsătoriile mai puţin trainice între vedete de la Hollywood.

Nicolas Cage şi Lisa Marie Presley

Nicolas Cage s-a căsătorit cu fiica lui Elvis Presley în 2002, dar numai după trei luni şi-au dat seama că sunt două caractere diferite. Cei doi chiar au recunoscut după despărţire că „ar fi trebuit să nu ne căsătorim din prima“. Presa de peste Ocean titra, mai în glumă mai în serios, că Lisa ar fi suferit după fostul ei soţ, Michael Jackson. Totodată, ziarele au scris că Lisa Marie Presley a ţinut să contacteze spiritul tatălui ei, în timpul unei şedinţe de spiritism, pentru a-i cere permisiunea de a se căsători cu actorul Nicolas Cage.

Fiica lui Elvis Presley s-a căsătorit cu Mickael Jackson în 1994. Căsătoria lor a durat doar 18 luni. După ce Michael Jackson a murit, Lisa a încercat într-o altă şedinţă de spiritism să ia legătura cu el, după cum declara Karen Faye, bună prietenă cu Lisa Marie Presley. „El părea că are o misiune, aceea de a-i contacta pe oamenii pe care i-a cunoscut în timpul vieţii şi să le ceară iertare. Michael a petrecut mult timp explicându-ne greşelile pe care le-a făcut şi cerându-ne să îl iertăm. Sufletul lui părea neîmpăcat“, a spus cunoştinţa. 

image

FOTO „The Sun“ 

Kim Kardashian şi Kris Humphries

Kim Kardashian s-a măritat, pe 20 august 2011, după o relaţie de nouă luni, cu jucătorul de baschet Kris Humphries, ceremonia fiind transmisă în direct la TV, costul total fiind de peste zece milioane de dolari. Peste trei milioane de telespectatori americani au urmărit reportajul TV „Kim's Fairytale Wedding: A Kardashian event“ difuzat în două părţi. Drepturile exclusive asupra imaginilor de la nuntă au fost achiziţionate de revista People, pentru 1,5 milioane de dolari, potrivit unor surse apropiate cuplului.

Însă zvonurile despre existenţa unor tensiuni în cadrul cuplului au apărut destul de repede după nuntă, fiind relatate pe larg în presa americană. Potrivit unor surse, Kris Humphries a refuzat să joace rolul ce i-a fost atribuit în brandul Kardashian, iar cei doi soţi s-au certat în legătură cu locul unde urmau să se stabilească şi să locuiască.

Astfel, după doar 72 de zile, în noiembrie 2011, cei doi au decis să pună capăt relaţiei din cauza nepotrivirii de caracter. „După ce am analizat situaţia cu multă grijă, am luat decizia de a pune capăt căsniciei mele. Sper că toată lumea va înţelege că aceasta nu a fost o decizie uşoară. Am sperat că mariajul meu va dura pentru totdeauna, dar, uneori, lucrurile nu se întâmplă aşa cum ai plănuit. Am rămas prieteni şi fiecare îi doreşte celuilalt să aibă parte de tot ce e mai bun în lume“, a declarat Kim Kardashian la acel moment.

Potrivit documentelor oficiale înaintate la tribunal, Kim Kardashian a solicitat judecătorului ca bijuteriile şi alte obiecte personale, precum cerceii de dinainte de nuntă şi cei purtaţi în timpul nunţii, să fie considerate drept bunuri ce fac parte din averea ei personală, nu din averea comună a cuplului. Acelaşi document certifică faptul că cei doi soţi au semnat în prealabil un contract prenupţial. 

image

FOTO „The Sun“ 

Pamela Anderson şi Rick Salomon

Pamela Anderson a divorţat de trei ori de Rick Salomon. În 2015, la un an după ce a confirmat s-a căsătorit pentru a doua oară cu Rick Salomon, cel de-al treilea soţ al ei, vedeta serialului „Baywatch“ a anunţat că va divorţa pentru a treia oară de el. Cei doi s-au căsătorit în ianuarie 2014 pentru a doua oară. Rick Salomon a fost cel de-al treilea soţ al starletei canadiene, iar prima lor căsnicie lor s-a încheiat în 2007, după un mariaj care a durat doar zece săptămâni. Starleta canadiană a obţinut un ordin de restricţie împotriva jucătorului profesionist de poker, motivând, printre altele, că acesta are un „comportament tot mai violent“ şi că a încercat să o asfixieze în timpul unei partide de sex. 

pamela anderson foto hepta

FOTO GettyImages/Guliver 

Drew Barrymore şi Jeremy Thomas

Drew Barrymore a fost căsătorită cu proprietarul unui bar, Jeremy Thomas, doar pentru câteva săptămâni, în 1994, iar după 39 de zile a cerut divorţul. Barrymore a mai fost căsătorită cu comedianul Tom Green pentru doar cinci luni. A treia căsătorie eşuată a actriţei l-a avut în prim-plan pe actorul Will Kopelman, de care s-a despărţit după aproape patru ani de căsnicie, fostul cuplu având împreună două fiice. „Au avut anummite probleme dar rămân apropiaţi de dragul copiilor lor“, a declarat o sursă pentru secţiunea mondenă de la „The New York Post“, precizând că: „Drew a avut o copilărie extrem de rebelă, nefiind sprijinită de familia sa şi în timp ce este o persoană extrem de diferită în prezent şi o mamă minunată, o parte din acel bagaj poate rămâne cu tine“. Actriţa din filmul „Îngerii lui Charlie“ a vorbit pentru prima oară despre căsnicia sa în noiembrie 2015, declarând pentru revista „Us Weekly“ că arta compromisului este extrem de importantă într-o relaţie. „Eu şi cu soţul meu facem multe compromisuri... Micile lucruri pe care le poţi schimba pot face o relaţie mai puternică. Compromisul însemnă să te schimbi în mai bine. Este o ocazie ca tu să devii o persoană mai bună, mai deschisă“, spunea ea. 

image

FOTO „The Sun“ 

Eddie Murphy şi Tracey Edmonds

Actorul american Eddie Murphy şi Tracey Edmonds, producătoare de film, s-au despărţit după doar două săptămâni de la nunta lor romantică, organizată în Polinezia Franceză, la începutului anului 2008. Cei doi s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii private pe insula Bora Bora, pe 1 ianuarie 2008. Pentru ca mariajul să fie recunoscut în Statele Unite, cei doi urmau să de căsătorească civil pe pământ american. Dar Murphy şi Edmonds au declarat într-un comunicat pentru revista „People“ că nu vor face acest lucru, pentru că s-au despărţit, dar au decis să rămână prieteni.

„După mai multe discuţii, am luat de comun acord decizia de a nu ne căsători civil, pentru că nu este necesar să continuăm relaţia noastră“, au declarat cei doi în comunicat. „În timp ce recenta căsătorie simbolică în Bora Bora a fost un mod de a arăta dragostea adâncă, prietenia şi respectul pe care le avem unul faţă de celălalt la un nivel spiritual, am decis să rămânem doar prieteni“, se adaugă în acelaşi comunicat. 

image

FOTO „The Sun“ 

Carmen Electra şi Dennis Rodman

Carmen Electra, top model Playboy şi actriţă de filme de serie B şi fosta vedetă din serialul „Baywatch“, s-a căsătorit cu fostul jucător de baschet în cadrul unei ceremonii neoficiale în Las Vegas, în jurul orei şapte dimineaţa. Martorii au declarat că cei doi se aflau în stări avansate de ebrietate. După doar nouă zile, cei doi au pus capăt mariajului, ambii afirmând că nu erau conştienţi de ceea ce făceau. „E uşor să te laşi dusă de val, să te prindă momentul. Crezi că e romantic, dar nu realizezi ce faci, mai ales în Vegas“, a declarat Electra. Carmen Electra a mai fost căsătorită cu cu rockerul Dave Navarro, dar şi cu Rob Patterson. 

image

FOTO „The Sun“ 

Cher şi Gregg Allman

Cher s-a căsătorit cu muzicianul Gregg Allman, la doar câteva zile după finalizarea divorţului cu cântăreţul Sonny Bono, cu care a avut o relaţie din 1963 până în 1975. Cher şi Gregg s-au despărţit după doi ani şi au finalizat divorţul în 1979. Ulterior, cântăreaţa americană a avut relaţii cu câţiva bărbaţi celebri din showbiz, precum Tom Cruise, Val Kilmer, Warren Beatty, Eric Clapton şi Richie Sambora.

Una dintre relaţiile celebre pentru care Cher este cunoscută este cea cu Tim Medvetz, fost membru al grupului de motociclişti Hells Angeles. Cei doi, au mai avut o relaţie, în urmă cu câţiva ani, şi au fost pe punctul de a se căsători în 2008, însă cariera şi programul aglomerat al artistei americane le-au stopat planurile. 

image

FOTO „The Sun“ 

Britney Spears şi Jason Alexander

Cântăreaţa s-a căsătorit cu prietenul ei din copilărie Jason Alexander, la Las Vegas, în ianuarie 2004, însă căsătoria lor a fost anulată după doar 55 de ore. Artista s-a căsătorit în 2004 cu Kevin Federline, membrul al trupei sale de dansatori, de care a divorţat însă în 2007. Din această căsnicie, artista are doi fii. Britney Spears a fost apoi logodită cu Jason Trawick, de care s-a despărţit însă în februarie 2013. În 2014, presa americană anunţa că Britney are o relaţie cu producătorul de televiziune Charlie Ebersol, după ce se despărţise de avocatul David Lucado. 

image

FOTO „The Sun“ 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite