Cele mai bune şi cele mai proaste săruturi între vedete

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Madonna
s-a sărutat, în văzul a milioane de telespectatori şi spectatori,
cu Britney Spears şi Christina Aguilera FOTO Arhivă
Madonna s-a sărutat, în văzul a milioane de telespectatori şi spectatori, cu Britney Spears şi Christina Aguilera FOTO Arhivă

Ryan Gosling şi Rachel McAdams, Halle Berry şi Adrien Brody sau Madonna şi Britney Spears. Ce au toate aceste vedete în comun? Faptul că s-au sărutat pe nepusă masă şi au încântat sau dezgustat fanii timp de câteva secunde. Astfel, site-ul womenshealthmag.com a întocmit un top al celor mai bune şi celor proaste săruturi între vedete.

Fanii exultă atunci când îşi văd vedete preferate că se sărută pe marele ecran, însă sentimentul se poate schimba în clipa în care sărutul se mută dincolo de proiecţie. Astfel, variind de la şocant la minunat, săruturile dintre vedete pot fi încadrate în categoria celor mai bune sau în categoria celor mai proaste, într-un top alcătuit de womenshealthmag.com. Între vedetele care nu s-au oferit să îşi exprime sentimentele se numără Ryan Gosling şi Rachel McAdams, Halle Berry şi Adrien Brody sau Madonna şi Britney Spears.

Cel mai bun sărut. Ryan Gosling şi Rachel McAdams

Cu toţii am crezut că Allie Hamilton şi Noah Calhoun au oferit unul dintre cele mai frumoase săruturi de pe marele ecran, în filmul „The Notebook/Jurnalul“. Dar, Rachel McAdams şi Ryan Gosling, actorii care au dat naştere personajelor din peliculă, au ţinut să arate că pot mai mult de-atât, iar în gala din 2005 a MTV Movie Awards, în timp ce au primit premiul pentru „cel mai bun sărut“, au reeditat celebrul sărut într-un mod „sălbatic“.

image

Cel mai bun sărut. Halle Berry şi Adrien Brody

Adrien Brody era de pe altă planetă, în 2003, atunci când a câştigat premiul pentru „cel mai bun actor“, la Oscaruri. Pentru a-şi încununa victoria, Brody a luat-o prin surprindere pe Halle Berry, cea care i-a înmânat distincţia, şi a sărutat-o, fanii considerând şi acum scena ca fiind una sexi.

image

Cel mai bun sărut. Justin Bieber şi Selena Gomez

Înainte de a critica sărutul dintre Justin Bieber şi Selena Gomez ca fiind unul bun, trebuie să priviţi atent la imaginile din culise ale show-ului Billboard Music Awards, din 2013. În timp ce cei doi se sărutau, Taylor Swift a trecut prin apropiere şi, la vederea gestului, a executat o grimasă care, timp îndelungat, a fost apreciată drept reacţia generală a publicului faţă de Bieber şi Gomez.

image

Cel mai bun sărut. Kristen Stewart şi... Kristen Stewart

Îm 2012, Robert Pattison s-a arătat încântat de acceptarea premiului MTV pentru „cel mai bun sărut“ cu Kristen Stewart. Numai că cea din urmă a demonstrat că nu are nevoie de un bărbat pentru a se simţi bine.

image

Cel mai bun sărut. Madonna şi Britney Spears

Madonna, în 2003, în timpul galei MTV Video Music Awards, a sărutat-o pe Britney Spears, care, la acel moment, avea o relaţie cu Justin Timberlake. Pe lângă menţiunea de a fi numit „sărutul deceniului“, momentul l-a uluit pe Timberlake care a rămas de-a dreptul şocat. Pe de altă parte, ceea ce a început ca un tribut adus unei interpretări de referinţă, oferite de Madonna în 1984, s-a transformat într-un moment erotic de zile mari. Regina muzicii pop, Madonna, s-a sărutat, în văzul a milioane de telespectatori şi spectatori, cu Prinţesele muzicii pop - Britney Spears şi Christina Aguilera.

image

Cel mai prost sărut. Sandra Bullock şi Meryl Streep

Sărutul incomod şi ciudat între Sandra Bullock şi Meryl Streep la cea de-a 15-a gală a Critics’ Choice Movie Awards a făcut ca orice urmă de simpatie a fanilor faţă de cele două să dispară pentru câteva clipe.

image

Cel mai prost sărut. Jonah Hill şi Russell Brand

Da, a fost o reacţie plină de umor din partea lui Jonah Hill şi a lui Russell Brand, în 2010, în cadrul galei MTV Movie Awards, la vederea camerei de luat vederi care îndemna ca personajele să se sărute. Chiar şi asa, asta nu înseamnă că fanii îşi doresc să revadă scena.

Cel mai prost sărut. Miley Cyrus şi Katy Perry

Miley Cyrus a dus dincolo de normal un semn de afecţiune din partea celebrei Katy Perry, în cadrul unui concert desfăşurat anul trecut în Los Angeles. Faţa lui Perry spune totul.

image

Cel mai prost sărut. Madonna şi Drake

Madonna l-a sărutat pe nepusă masă pe raperul Drake, în timpul unei reprezentanţii pe care a avut-o pe scena festivalului Coachella. Diva i s-a alăturat cântăreţului pentru a cânta împreună o serie de piese, printre care „Express Yourself“, după care, în timp ce Drake stătea pe un scaun, s-a apropiat şi l-a sărutat îndelung, la sfârşit artisul părând a fi dezgustat.

image
Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri