Ce spun poliţiştii despre scandalul dintre Pepe şi Raluca Pastramă. Soţia artistului şi-a retras ordinul de protecţie

0
0
Pepe şi Raluca Pastramă
Pepe şi Raluca Pastramă

Raluca Pastramă şi-a retras cererea pentru ordinul de protecţie împotriva lui Pepe. Artistul  recunoaşte că s-a certat cu soţia lui şi că a ridicat tonul, dar neagă vehement acuzaţiile de violenţă fizică.

Scandalul de violenţă conjugală dintre Pepe şi Raluca Pastramă s-a încheiat marţi, la Judecătoria Sectorului 2, după ce soţia artistului a renunţat la proces. Astăzi, când ar fi trebuit să se judece contestaţia depusă de Pepe luni, după ce soţia lui a cerut ordin de protecţie, scrie click.ro

„Episodul de violenţă s-a petrecut în parcarea stadionului Dinamo, pe 19 noiembrie, în jurul orei 17.00. Femeia a fost lovită în zona feţei şi s-a dus direct la poliţie, la secţia 7, unde a făcut plângere. S-a emis un ordin de protecţie provizoriu, care are valabilitate 5 zile. Asta înseamnă că agresorul nu mai are voie să se apropie la mai puţin de 100 de metri de victimă, în locurile pe care aceasta le frecventează. După cele 5 zile, ordinul de protecţie se poate prelungi în instanţă, până la 6 luni", au declarat surse din Poliţie pentru Click!

Pepe recunoaşte că s-a certat cu soţia lui şi că a ridicat tonul, dar neagă vehement acuzaţiile de violenţă fizică. Totul ar fi pornit de la acuzaţiile de infidelitate pe care Pepe i le-ar fi adus Ralucăi, în lumina unor informaţii pe care solistul le-ar fi primit de la un jurnalist de investigaţii.

„Discuţia dintre noi a devenit un pic mai aprinsă în momentul în care soţia mea mi-a confirmat faptul că într-adevăr în data de 08-09.11.2O2O a plecat la munte petrecând cu o gaşcă de prieteni, printre care şi... cu care deja flirtează, aceasta fiind agitată şi începând să mă jignească, că nu este treaba mea ce face ea cu viaţa ei (...)”, ar fi declarat Pepe, conform unor documente citate de Spynews.ro.

Mai multe - Vedete

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite