Ce salariu ia lunar Carmen Iohannis ca profesoară de limba engleză la Colegiul „Gheorghe Lazăr“ din Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Carmen Iohannis predă limba engleză.
Carmen Iohannis predă limba engleză.

Carmen Iohannis este una dintre cele mai discrete Prime Doamne ale României. Nu şi-a urmat soţul, pe preşedintele Klaus Iohannis, la Cotroceni, ci este profesoară în continuare la Sibiu. S-a aflat acum cât câştigă aceasta lunar!

Vieţile lui Carmen Iohannis şi a lui Klaus Iohannis s-au schimbat radical în anul 2014, mai exact în luna decembrie când acesta a devenit preşedintele României. El a ocupat funcţia de primar al Sibiului, a fost şi profesor, dar se pare că lumea politică l-a atras şi mai mult, astfel că a devenit şeful statului pe 21 decembrie 2014. O schimbare majoră în vieţile lor!

Mulţi se aşteptau atunci ca Prima Doamnă să părăsească Sibiul şi să se mute împreună cu preşedintele la Bucureşti, la Cotroceni. Iată că nu a fost aşa, Carmen Iohannis nu a părăsit Sibiul, nu şi-a dat demisia de la jobul pe care îl are de ani de zile. Aceasta este profesoară de limba engleză la Colegiul „Gheorghe Lazăr” din Sibiu. A preferat să îşi continue cariera de dascăl, să fie aproape de elevii săi. Acum s-a aflat şi ce salariu primeşte aceasta lunar ca profesoară.

Citeşte continuarea aici!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite