Ce salariu are Ion Caramitru, directorului Teatrului Naţional Bucureşti. De peste 15 ani ocupă această funcţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Caramitru e directorul Teatrului Naţional Bucureşti.
Ion Caramitru e directorul Teatrului Naţional Bucureşti.

Ion Caramitru este unul dintre actorii de marcă ai României. Are 78 de ani acum şi de aproximativ 15 ani ani ocupă funcţia de manager al Teatrului Naţional din Bucureşti. După atâţia ani de carieră, şi veniturile sale sunt pe măsură.

În 1963 a urcat pentru prima oară pe scenă. De atunci, Ion Caramitru continuă să facă ceea ce iubeşte cel mai mult, teatrul, actoria, să activeze în domeniul care îl face şi fericit, îl face şi să sufere, şi să trăiească sentimente nebănuite. L-am văzut în multe roluri, i-am admirat talentul, l-am observat în filmul magistral "Liceenii" şi iată cum se împlinesc aproximativ 60 de ani de când îl vedem pe scenă. După atâţia ani de carieră, celebrul actor are şi venituri pe măsură.

Din anul 2005, Ion Caramitru ocupă funcţia de directul al Teatrului Naţional din Bucureşti (TNB). Ce bunuri deţine, ce venituri încasează, toate aceste informaţii au devenit cunoscute odată cu publicarea declaraţiei sale de avere. Ion Caramitru deţine un teren în Moieciu de Sus şi două apartamente plus o casă de vacanţă. Acestea sunt proprietate comună cu soţia sa, Michaela. Mai are un apartament dobândit prin succesiune, pe care-l împarte cu sora sa, Elena Portier Caramitru. Soţia sa este proprietara unui apartament pe care l-a moştenit de la părinţi.

Citeşte continuarea aici!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite