Ce reacţie bizară a avut Regina Elisabeta a II-a la naşterea nepotului său, Prinţul William

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Relaţia dintre Charles şi Diana începuse să scârţâie cu ceva vreme înainte să se nască Prinţul William. Dovadă stă şi modul cum a primit Charles vestea că soţia lui urma să nască. Anunţat că Diana optează pentru travaliu indus, Charles şi-a dat acordul pentru dată, doar după ce şi-a verificat programul de polo. Dar reacţia Reginei la naşterea micului prinţ a fost şi ea demnă de ţinut minte.

Nu e dificil să contorizezi toate momentele fericite din căsnicia celor doi, pentru că, în realitate, acestea au fost extrem de puţine. Cuplul s-a logodit după doar 12 întâlniri, iar când Diana a decis să înregistreze interviuri în secret despre viaţa ei, a dezvăluit lucruri care erau departe de a prezenta un mariaj şi o viaţă de familie ca în poveşti.

Când cei doi au început să se întâlnească, Diana a trecut de la statutul de om obişnuit la viaţa ca membru regal în cel mai scurt timp. A fost o adevărat provocare pentru ea să se descurce, cu atât mai mult cu cât Prinţul Charles nu o trata chiar ca pe o prinţesă. Ochii şi gândurile lui îi erau la Camilla Parker Bowles, deşi Camilla era măritată.

Citeşte aici de ce nici măcar naşterea primului copil nu l-a sensibilizat pe Charles şi ce reacţie bizară a avut însăşi Regina Elisabeta a II-a. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite