Ce l-a făcut pe „The Rock‟ să ridice sprânceana la muzeul figurilor de ceară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dwayne „The
Rock‟
Johnson, lângă figura sa de ceară de la muzeul Madame Tussauds @profimedia
Dwayne „The Rock‟ Johnson, lângă figura sa de ceară de la muzeul Madame Tussauds @profimedia

O nouă statuie de ceară a celebrului „The Rock‟ a apărut la muzeul figurilor de ceară Madame Tussauds din New York. Starul Hollywoodian s-a arătat impresionat de precizia cu care a fost lucrată figura de ceară. Însă un detaliu pe care l-a observat la vecina sa, Khloé Kardashian, l-a făcut să reacţioneze fără să stea pe gânduri.

Dwayne „The Rock‟ Johnson are o nouă statuie de ceară şi, cu acest prilej, actorul a dezvăluit că vor mai apărea încă patru figuri de ceară după chipul şi asemănarea sa, în Hollywood, New York, Orlando şi Las Vegas.

Spre deosebire de alte creaţii din ceară, noile statui sunt incredibil de bine realizate, cu detalii care te fac să-i confuzi pe „The Rock‟ real, cu cel cerat. Mândru de el, actorul a postat un clip pe TikTok, în care şi-a prezentat statuia, dar şi pe vecina de lângă, Khloé Kardashian.

După ce a analizat-o din cap până în picioare, s-a apropiat de ea pentru a poza ca un cuplu, apoi a tras concluzia că arată foarte bine împreună.

Însă un detaliu i-a atras atenţia şi a reacţionat imediat. Comparând statuia sa cu cea a lui Khloé, „The Rock‟  a observat că la el sunt necesare ajustări la nivelul posteriorului.

Fără să stea pe gânduri, Dwayne a făcut o glumă către reprezentanţii muzeului, cărora le-a spus că şi-ar dori să aibă fesieri precum are Khloé: „Putem să adăugăm puţin mai mult la… fesieri. Vreau fesieri ca aceştia!‟, a spus actorul.

Reacţia lui Khloé Kardashian nu a întârziat să apară.

Citeşte aici ce i-a răspuns şi vizionează clipul postat de actor.


 

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite