Ce îl nemulțumește pe Dan Negru în televiziune: „Eu sau Esca suntem niște excepții”

0
Publicat:

Vedeta TV Dan Negru a povestit, într-un interviu exclusiv pentru Ciao despre alegerile sale și despre ce îl deranjează dar și despre ce l-ar putea face să ia în calcul, la un moment-dat, retragerea sa din televiziune.

Dan Negru și Andreea Esca. FOTO arhivă
Dan Negru și Andreea Esca. FOTO arhivă

Dan Negru a explicat care ar fi condițiile în care s-ar putea rupe de televiziune, domeniu care, pentru el, înseamnă foarte mult.

Când nu o să mă mai regăsesc în niciun format TV, plec”, a spus Dan Negru în interviu.

„După 30 de ani ești bătrân”

Realizatorul TV a explicat că, referitor la ceea ce se întâmplă în televiziune, îl nemulțumește discriminarea pe criterii de vârstă.

Eu sau Esca suntem niște excepții ale unei reguli nescrise care spune că după 30 de ani ești bătrân, asta pentru că televiziunile din România sunt prea multe și nu și-ar permite angajați cu experiență care au alte standarde financiare”, a declarat Dan Negru pentru Ciao.

Consideră că cel mai deștept lucru care s-a întâmplat de când face televiziune este apariția internetului și spune că publicul trebuie educat. 

Amintim că, în urmă cu câteva zile, într-o postare acidă pe Facebook, Dan Negru a condamnat risipa banului public în sport.

„Fotbalul e ca educația, pe bani de la buget. Echipe din toate ligile de fotbal sunt finanțate din bugete locale sau centrale deși nu dau nicio performanță. Educația exportă creiere in fiecare an. Fotbalul românesc nu mai exportă nimic”, a spus realizatorul TV.

Imediat însă, a fost contrat de Orlando Nicoară, șeful firmei eAD, care deține drepturile TV pentru Superliga românească.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite