Dan Negru îi critică aspru pe specialiștii militari: „Suntem primitivi ca specie umană”

0
Publicat:

Dan Negru a transmis un mesaj aspru pe pagina sa de Instagram. Îndrăgitul realizator TV este dezamăgit de specialiștii militari care apar la televizor. 

Dan Negru jpg

,,Au apărut alți specialiști la tv: ăia militari. Generalii, ofițerii își laudă pe ecrane meseria: milităria. N-am văzut niciun flower-power, niciun activist pentru pace in vreun talk-show. Suntem primitivi ca specie umană! Vai de capul nostru.

În ultimii 3400 de ani, omenirea a avut pace deplină doar 268 de ani. Adică 8%. Imperiul Roman și-a petrecut mai bine de jumătate din existența lui in război. În ultimele două războaie mondiale au murit aproape 100 milioane de oameni. China a petrecut 11 secole în războaie. Ăștia suntem. Vai de capul nostru ca specie. Ne merităm generalii de pe ecrane", a scris Dan Negru pe pagina sa de Instagram.

Dan Negru este foarte activ pe conturile sale de Facebook și Instagram, acolo unde postează aproape zilnic despre diferite probleme cu care România se confruntă.

De asemenea, celebrul prezentator și-a făcut recent cont și pe una dintre cele mai utilizate rețele de socializare ale momentul, TikTok, dar se declară dezamăgit de această aplicație, care după părerea lui sporește apariția „anafabeților funcționali”.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite