Dan Negru, blocat în trafic pe Valea Oltului: „Acum 300 de ani, când l-au făcut austriecii, era drum pentru trăsuri. E tot așa”

0
Publicat:

Minivacanța de 1 mai creează ambuteiaje pe multe dintre drumurile naționale. Românii care se îndreaptă către destinațiile de vacanță trebuie să aibă nervii tari pentru a ajunge cu bine. Unul dintre cei prinși în aglomerațiile de pe șosele a fost Dan Negru.

Dan Negru pe Valea Oltului FOTO: Facebook/Dan Negru
Dan Negru pe Valea Oltului FOTO: Facebook/Dan Negru

Valea Oltului este una dintre cele mai circulate șosele din România. În mod tradițional, la începutul și finalul minivacanțelor, acest drum devine un coșmar pentru șoferi. 

Dan Negru, realizator de emisiuni la Kanal D, a postat vineri, 28 aprilie, pe pagina sa de Facebook, o fotografie cu coloana de mașini formată pe Valea Oltului. 

N-or fi doar austriecii vinovați de eșecurile noastre. Luați-o pe drumul ăsta în vacanța de 1 mai. Un inginer austriac, Friedrich Schwantz a proiectat drumul Valea Oltului. Vechiul drum al romanilor trecea pe partea stânga a Oltului.

Austriecii l-au numit Via Carolina după numele împăratului Carol al VI-lea. Acu' 300 de ani, când l-au făcut austriecii, era un drum pentru trăsuri. E tot așa”, scrie Dan Negru.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite