Ce afacere de pandemie a început Lavinia Pârva şi de ce nu poartă verighetă: „Nu vă este frică că se lipește COVID-ul de metal?”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lavinia Pârva (35 de ani), soţia lui Ştefan Bănică Jr., a lăsat scena pentru o afacere online, adaptată pandemiei de COVID-19.

Dacă Ştefan Bănică Jr. este ocupat cu "X Factor", show-ul de voce de la Antena 1, soţia lui, Lavinia Pârva, a hotărât să înceapă o afacere adaptată pandemiei de COVID-19. 

Potrivit Click!, cântăreaţa a pus pauză carierei de artistă pentru a se ocupa de un magazin online de haine, după cum însăşi a povestit într-o postare pe Instagram. Hainele pe care le vinde online sunt croite într-un atelier din zona Floreasca, unde Lavinia a fost surprinsă de reporterii Click! 

„Am ales să construiesc o linie vestimentară versatilă, practică şi îndrăzneaţă totodată. Şi, pentru că mereu am simţit că frumuseţea înseamnă simplitate, această linie se adresează femeilor cu personalitate, care aleg simplitatea şi bunul gust. Pentru că mă consider o persoană pretenţioasă în ceea ce priveşte vestimentaţia mea, nu mi-a fost facil să găsesc articole cu care să rezonez zilnic. Astfel, am început să caut un atelier de croitorie şi am conceput prima colecţia a brandului Lavinia Shop”, vorbeşte ea despre povestea acestei afaceri, în care îi este alături buna ei prietenă, Maria Grigoriu.

image

Lavinia Pârva FOTO Click!

Ea este şi propriul fotomodel pentru hainele promovate online. 

image

De ce nu poartă verighetă

Lavinia Pârva a fost surprinsă în ultima vreme fără verighetă, ceea ce a dus la speculaţii privind un eventual divorţ. Soţia lui Bănică a negat vehement aceste zvonuri şi a explicat că nu poartă bijuterii pentru a nu se infecta mai uşor cu SARS-CoV-2. 

"Şi iată cum vuieşte presa că divorţez, pentru că apar într-o poză unde nu am verigheta pe deget! Voi purtaţi tot timpul verighetele? Nu vă este frică că se lipește covidul de metal?", a scris Lavinia Pârva pe Instagram. 

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite