Câţi bani au primit Bittman şi Holograf pentru spectacolul din Sectorul 5. Supărat, artistul dezvăluie şi ce sumă ar încasa Rod Stewart de la PMB

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Bittman şi primarul Daniel Florea FOTO Recorder
Dan Bittman şi primarul Daniel Florea FOTO Recorder

Libertatea dezvăluie suma pe care au primit-o Dan Bittman şi Holograf pentru evenimentul organizat de primăria Sectorului 5, prezentat de cântăreţ şi la care trupa sa a concertat. Mai mult, enervat de scandalul iscat, Bittman s-a apărat dezvăluind la rândul lui suma pe care ar primi-o de la Primăria Bucureşti starul britanic Rod Stewart, care va susţine un show în Piaţa Constituţiei, accesul publicului fiind gratuit.

Libertatea scrie că Dan Bittman a încasat 11.000 de euro pentru a prezenta spectacolul organizat de primarul Daniel Florea pentru a marca 50 de ani de la prima atestare documentară a Sectorului 5. În plus, trupa Holograf a primit alţi 11.000 de euro pentru a cânta la acelaşi eveniment al cărui buget total a fost de 700.000 de euro. 

Sursa citată menţionează că, în momentul în care a fost contactat, Bittman nu a confirmat, dar nici nu a negat onorariul, însă a precizat că suma primită nu este nici pe departe la fel de mare precum cea alocată lui Rod Stewart. 

Solistul Holograf susţine că artistul britanic va primi de la Primăria Capitalei 250.000 de euro pentru a cânta pe 23 septembrie în Piaţa Constituţiei, în cadrul Zilelor Bucureştiului. Accesul la show-ul artistului în vârstă de 73 de ani este gratuit. 

De altfel, Dan Bittman a făcut publică suma pe care ar primi-o Stewart şi într-un comentariu pe pagina sa de Facebook, în răspuns la criticile dure ce i-au fost aduse: „Hai să vă vând un pont, vine zilele astea şeful pesediştilor din străinătate domnul Rod Stewart, vă rog să-l înfieraţi şi pe el că vă ia 250.000 de euro de la gură şi cântă pentru Primăria Capitalei. Să vă văd curajoşilor ce mai spuneţi acum şi cum îl mai asociaţi cu Gabriela (Gabriela Firea - primarul general al Capitalei - n.r.)“.

captura bittman facebook

Întregul scandal al cărui protagonist este Bittman a pornit după ce colegii de la Recorder au publicat video-reportajul „Semicentenarul celui mai sărac sector al Capitalei. 700.000 de euro pentru «50 de ani de Sector 5»“. Declaraţiile făcute de artist pe scenă au provocat un val de critici, românii acuzându-l că „s-a vândut pe un pumn de arginţi“ şi i-a făcut campanie primarului. 

„Doamnelor şi domnilor, în aplauzele dumneavoastră, vreau să-l invit în scenă pe domnul primar al Sectorului 5, domnul Daniel Florea! Dom’ primar, dar văd că... merge bine treaba aici, în Sectorul 5, nu ştiu... Extraordinar, toată lumea-i fericită“, şi-a început artistul discursul de prezentare.   

„Suntem singurul Sector cu spor pozitiv din Bucureşti“, intervine primarul PSD Daniel Florea. „Să dea Dumnezeu să rămâneţi aşa (...). Văd că toată lumea e fericită, bucuroasă şi asta înseamnă că domnul primar face o treabă foarte bună. Felicitări!“, a mai spus Bittman. 

Iniţial, Bittman s-a apărat răspunzând mesajelor negative primite pe pagina sa de Facebook. Ulterior, cântăreţul a făcut o declaraţie la Realitatea TV în care a susţinut că nu trebuie să se justifice şi că „nu a elogiat pe nimeni“, punând reacţiile vehemente pe seama faptului că „România e bolnavă de ură“. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite