Cât a costat nunta de basm a Andei Adam: „Ne-au spus toți că este cea mai tare nuntă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cunoscuta cântăreața Anda Adam și afaceristul Yosif Eudor Mohaci și-au unit destinele în urmă cu aproape șapte zile. Petrecerea extravagantă a avut loc sâmbătă, 29 iunie, într-un club din Capitală, iar invitații au fost absolut fermecați de decorul spectaculos, iar atmosfera a fost întreținută de numeroși artiști. 

Anda și Yosif Adam la cununia religioasă care a avut loc sâmbătă, 29 iunie, la Mănăstirea Cașin
Anda Adam și afaceristul Yosif Eudor Mohaci la cununia religioasă. Foto: Arhivă

În afară de invitați, și internauții au fost impresionați de marele eveniment: „Nuntă desprinsă dintr-un basm iar protagonista o super crăiasă alături prințul ei!”, „Magic a fost totul", „La nicio vedetă de-a noastră, româncă, nu am văzut așa nuntă fastuoasă, cele mai frumoase ornamente, locația, culorile, tortul, în special rochia ta, invitații..." sau „Aquaman și Regina apelor".   

„Invitații, de când au început să plece de la petrecere, la 5.30 dimineața, ne-au spus toți că este cea mai tare nuntă la care au participat vreodată, pe lângă urările de "Casă de piatră". Toată lumea a fost foarte încântată de conceptul de nuntă, le-a plăcut foarte mult și inclusiv a doua zi și a treia zi după nuntă încă am primit mesaje de la invitați care ne-au scris că s-au trezit și nu le vine să creadă cât de tare a fost petrecerea, că a fost cea mai tare nuntă la care au participat”, a mărturisit Anda Adam. 

Întreaga organizare de forțe de la nunta artistei cu petrecere, flori și locație, s-a ridicat la aproape 200.000 de euro. 

Citește continuarea pe Click.ro! 

Cine sunt nașii 

Atunci când Tzancă Urganu și soția lui, Alina Marymar, au anunţat că nu le mai pot fi nași, Anda Adam și Yosif Eudor Mohaci au apelat imediat la Oana și Gerald Ciolacu, aceștia acceptând imediat să-i conducă la altar sâmbătă, 29 iunie. 

Oana și Gerald Ciolacu locuiesc în Statele Unite ale Americii de mai bine de două decenii. Aceștia s-au mutat în Las Vegas, unde au o viață perfectă, de milionari, sunt persoane publice influente și dețin o afacere împreună în domeniul imobiliar. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite