Anda Adam, implicată într-un nou scandal în oraşul unde îşi deschide un club de lux. „Ia-mi şi handicapul”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anda Adam are un BMW unic în România. FOTO Ştiri de Cluj
Anda Adam are un BMW unic în România. FOTO Ştiri de Cluj

Implicată la finele anului trecut într-o bătaie în holul unui hotel de lux din Braşov, Anda Adam are din nou probleme. De această dată, cântăreaţa a fost luată la rost în parcarea unui mall din Cluj, oraşul în care a investit într-un club de lux.

Anda Adam îşi petrece tot mai mult timp în Cluj, oraşul în care a investit într-un club „de fiţe”. Alături de logodnicul ei, Yosif Eudor Mohaci, cântăreaţa are planuri mari şi a anunţat deja că va inaugura pe 14 februarie un club destinat „celor care iubesc muzică bună şi petrecerile ca în Mykonos”. 

„Ne pregătim să deschidem cel mai tare club din Cluj. Ne aflăm în plin şantier, urmează să se monteze nişte lumini, lasere foarte tari”, a spus Anda Adam, de curând.

Ocupată până peste cap cu lansarea clubului, vedeta nu mai este la fel de atentă la detalii. Astfel, Ştiri de Cluj scrie că Anda Adam a fost luată la rost într-un centru comercial din Cluj după ce şi-a lăsat BMW-ul customizat, unic în România, parcat pe locul destinat persoanelor cu dizabilităţi. Deranjat, unul dintre clienţii centrului comercial care e trecut pe lângă maşina Andei i-a lăsat un mesaj scurt: „Mi-ai luat parcarea cu BMW-ul, ia-mi şi handicapul“.

Anda Adam şi-a cumpărat BMW-ul i8 acum doi ani, când a împlinit 40 de ani. Maşina ar fi unică în ţară, mai menţionează sursa citată.

Nu e la primul scandal

Cântăreaţa nu este la primul scandal în acest an şi este caracterizată de presa românească drept „leoaică” atunci când vine vorba de familia ei. Astfel, „Adevărul” a scris că Anda Adam s-a luat la bătaie cu o altă femeie chiar în Ajunul Crăciunului, în holul unui hotel de lux din Poiana Braşov.

Tot anul trecut, mai exact în luna martie, SpyNews publica un schimb de mesaje pe care artista l-a avut cu femeia cu care logodnicul ei îşi trimitea mesaje fierbinţi. Schimbul de replici de pe Instagram s-a lăsat şi atunci cu ameninţări din partea Andei Adam. 

La acea vreme, apăruseră primele zvonuri că Anda Adam şi partenerul ei nu mai formează un cuplu. „Oamenii se mai şi ceartă, nu au mereu aceleaşi păreri. Sursele ar putea fi un vecin care a auzit o discuţie în contradictoriu, noi stând la bloc. În această perioadă de izolare, cred că toată lumea a fost mai tensionată: toată ziua în casă, copilul nu are activitate, deci a fost uşor să apară anumite ştiri nefondate pe care nu am vrut să le comentez, tocmai pentru a nu crea alte ştiri pe mai departe”, declara Anda Adam, în primăvara anului trecut.

Vă mai recomandăm şi:

Cum a pierdut o adevărată avere peste noapte cel mai bogat român. Paguba e de patru miliarde de dolari

Implicată într-o bătaie în holul unui hotel de lux din Braşov, Anda Adam nu este la prima ceartă publică. În ce scandaluri a mai fost implicată cântăreaţa

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite