Care este motivul pentru care Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur nu îşi duc copiii la şcoală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
dana nalbaru

Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur au luat o decizie pentru care mulţi i-au criticat: nu îşi duc copiii la şcoală. Prima care a avut parte de „homeschooling” a fost fiica cea mare a cuplului, însă decizia a fost luată şi în privinţa lui Kadri, băieţelul lor de şase ani.

Ei sunt părinţii a trei copii. Sofia, fiica cea mare, are 16 ani, Roxana 9, iar Kadri, mezinul familiei, a împlinit 6 ani. Vedetele au optat pentru o formă de educaţie neconvenţională, motiv pentru care copiii lor nu sunt înscrişi la şcoală, ci lucrează în fiecare zi, acasă, cu unul dintre părinţi.

Dana Nălbaru a povestit că băiatul, la doar 6 ani, a fost implicat într-un proces de învăţare mult mai complex, motiv pentru care acum, spre deosebire de alţi copii de vârsta lui, ştie inclusiv engleză, matematică, filozofie şi chimie.

„Am început cu el geografia, puţină istorie şi filosofie. Engleză a învăţat singur. Încep să mă simt depaşită. Nu mă dau mare, tot caut soluţii să-l pot ajuta în nevoia lui de cunoaştere.” a spus vedeta.

Citiţi articolul integral pe Click!

Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri