Care a fost cauza morţii actorului Michael Clarke Duncan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Michael Clarke Duncan a murit la vârsta de 54 de ani, în urma unui infarct
Michael Clarke Duncan a murit la vârsta de 54 de ani, în urma unui infarct

Michael Clarke Duncan s-a stins din viaţă, luni, la vârsta de 54 de ani. Se pare că, din cauza atacul de cord suferit pe 13 iulie, organele actorului au fost afectate grav, ceea ce a dus, în cele din urmă, la moartea sa.

Surse, citate de TMZ au spus că actorul a stat fără oxigen mai mult de 5 minute, atunci când a făcut infarctul de pe 13 iulie. De atunci starea lui de sănătatea s-a înrăutăţit.

Declinul lui Duncan a fost lent, dar constant. Iniţial a avut o problemă la rinichi, apoi la pancreas, fiind urmată de o presiune ridicată a sângelui.

Michael Clarke Duncan a murit la Cedars-Sinai Medical Center din Los Angeles, a precizat logodnica sa, actriţa Omarosa Manigault, într-un comunicat emis de agentul de presă al actorului.

Cunoscut mai ales pentru fizicul său impunător, Duncan a reuşit să obţină o nominalizare la Oscar pentru „Cel mai bun actor în rol secundar" în urma interpretării din filmul „The Green Mile". Ultimul său rol a fost în serialul „The Finder", difuzat pe canalul Fox.

Duncan a mai jucat in faimoasele pelicule „Armageddon", „The Whole Nine Yards", "Planet of the Apes" şi „Kung Fu Panda".

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite