Cameron Diaz: „Abia aştept să îmbătrânesc!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actriţa Cameron Diaz (41 de ani) recunoaşte că se bucură de trecerea anilor pentru că viaţa unei femei e mai interesantă după ce împlineşte 40 de ani.

Spre deosebire de colegele sale care încearcă să pară mai tinere, protagonista din „Îngerii lui Charlie“ susţine că e foarte fericită la 41 de ani. 
„E cea mai bună perioadă a vieţii mele. Iubesc vârsta asta şi abia aştept să îmbătrânesc! Femeile de peste 40 de ani au parte de cele mai interesante lucruri“, susţine Diaz, citată de „Daily Mail“. 

Actriţa crede că trecerea anilor este prielnică pentru desăvârşirea artistică, după cum a fost cazul unor actriţe celebre, printre care Helen Mirren, Judi Dench şi Meryl Streep. „Nu le apreciem suficient pe aceste femei, pentru ceea ce au realizat, pentru rolurile lor frumoase“, continuă Diaz.

image

Recent, actriţa a publicat „The Body Book“, un volum în care denunţă presiunea resimţită de femei pentru a părea mai tinere, pe măsură ce se maturizează. Ea a recunoscut că regretă injecţiile cu botox, pentru că i-au schimbat faţa într-un mod ciudat şi a vorbit deschis despre lupta cu acneea şi despre rinoplastie, operaţia la care a apelat după ce şi-a spart nasul de patru ori.


 

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite