Călinescu, mesaj către Viorica Dăncilă, după crima din Caracal: „Principalul vinovat odihneşte la pârnaie, următorul e dumneaei. Trebuie să îşi scrie demisia“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Călinescu FOTO Pro TV
Florin Călinescu FOTO Pro TV

Actorul şi vedeta de televiziune Florin Călinescu (63 de ani) a scris, în contextul crimei din Caracal, un text în care face referire la prim-ministrul României, Viorica Dăncilă (55 de ani), care ar fi unul dintre vinovaţii cazului şi care ar trebui să demisioneze.

Florin Călinescu a scris pe contul său de Facebook că, deşi nu se cunoaşte concret ce şi cum s-a întâmplat „toată nenorocirea din Caracal“, în acest context, Viorica Dăncilă vrea să îşi salveze imaginea personală, iar pentru asta este extrem de activă în „a găsi responsabilii din partea statului, pe care să îi sacrifice“.

„Nu ştim încă ce şi cum s-a desfăşurat toată nenorocirea din Caracal. Ce ştiu eu este că dl. Viorica e foaaarte activă în a găsi responsabilii din partea statului (pe care îl conduce) şi pe care să îi sacrifice, salvându-şi imaginea personală, de candidat la prezidenţiale şi pe urmă a partidului şi a guvernului“, se arată în textul postat de Florin Călinescu pe Facebook.

Călinescu mai crede că premierul a făcut vreme de un an şi jumătate ce i-a „dictat“ Liviu Dragnea, adăugând că vinovatul se află în închisoare, Dăncilă fiind umătoarea persoană vinovată şi, ca atare, ar trebui să demisioneze. 

„Dl. Viorica bagă sub preş faptul că e prim-ministru de un an şi jumătate şi a pus în practică tot ce a dictat Livulică în toate domeniile. În cazul de faţă a girat desfiinţarea justiţiei şi deprofesionalizarea ministerului de interne de la vârf în jos.  Principalul vinovat odihneşte la pârnaie. Următorul e dumneaei. Dumneaei trebuie să îşi scrie demisia“, a mai scris actorul.

Florin Călinescu nu e singura persoană publică care a reacţionat în mediul online cu privire la crima din Caracal. Printre cei care şi-au expus punctele de vedere se numără actriţa Carmen Tănase, solistul trupei Trooper, Alin Dincă, şi cântăreţii Tudor Chirilă şi Florin Ristei

Alexandra Măceşanu, în vârstă de 15 ani, a fost dată dispărută miercuri, iar, joi, fata a sunat la ora 11.00 de trei ori la Serviciul de Urgenţă 112, anunţând că este sechestrată.

Cu toate datele furnizate, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale nu a reuşit o locaţie exactă, ci o arie de căutare, poliţiştii având nevoie de 19 ore pentru a intra în imobilul principalului suspect.

Cu patru luni mai devreme, o altă tânără a fost dată dispărută, Mihaela Luiza Melencu de 18 ani, bunicul ei fiind anunţat printr-un telefon că va pleca în Elveţia şi că nu vrea să se mai întoarcă.

Un telefon asemănător a primit şi mama Alexandrei, a doua zi după dispariţia fetei sale, un bărbat spunându-i că va pleca cu ea în Belgia şi că este iubitul tinerei.

Gheorghe Dincă, zis Popicu, a fost reţinut sâmbătă pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 zile. Dincă este acuzat de viol, sechestrare şi trafic de persoane.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite