Carmen Tănase, mesaj critic la adresa autorităţilor, după crima din Caracal: „Îmi vine să-mi smulg părul din cap! Ne obligaţi să trăim în mânie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actriţa Carmen Tănase (58 de ani) a scris un text, în mediul online, în care îşi exprimă revolta cu privire la cazul crimei din Caracal, aducând critici autorităţilor.

Carmen Tănase a postat, pe pagina ei de Facebook, un text prin intermediul căruia îşi exprimă revolta cu privire la modul în care au acţionat autorităţile în contextul crimei de la Caracal, care a îngrozit întreaga ţară. 

Actriţa se arată indignată de faptul că STS, deşi are buget mare, nu a reuşit să o localizeze pe Alexandra Măceşanu, fata de 15 ani răpită şi ucisă în Caracal, şi, mai mult, a „încurcat poliţia“. Carmen Tănase continuă prin a taxa şi modul în care a acţionat poliţia, care „nu a intrat în forţă“ şi care a „frecat-o pe la poartă până la şase dimineaţa“ pentru a nu încălca procedurile. 

„Deci,o fetiţă sună la 112 de trei ori şi spune că e răpită. STS, cu mare buget, nu reuşeşte să o localizeze, încurcă şi poliţia dând trei adrese greşite. Poliţia găseşte adresa, dar nu intră în forţă, pentru că nu are mandat de la procuror şi o freacă pe la poartă până la şase dimineaţa, ca să nu încalce procedurile, băga-mi-aş picioarele în ele de proceduri. Timp în care fetiţa este măcelarită dincolo de poartă“, a scris Carmen Tănase pe Facebook. 

Ulterior, atrage atenţia asupra faptului că „suntem nevoiţi să trăim în mânie“: „Suntem mulţi părinţi pe-aici? Ne punem puţin în situaţie? Că mie îmi vine să-mi smulg părul din cap! Nenorociţilor, ne obligaţi să trăim în mânie! Aveţi grijă!“.

   

După această postare, actriţa a mai avut o reacţie, în mediul online, cu privire la acelaşi subiect. De data aceasta face referire la faptul că, citind postările de pe Facebook, a observat cum „s-au dezlănţuit frustrările personale“ şi a început „jihadul politic“: „Citesc pacostea asta de Facebook şi nu-mi vine a crede! S-au dezlănţuit frustrările personale, a început jihadul politic“.

Carmen Tănase este de părere că în acest moment este pasată responsabilitatea de la „un partid la altul, de la un personaj politic la altul“: „Atât ştim. Să aruncăm pisica moartă dintr-o curte în alta. De la un partid la altul, de la un personaj politic la altul. De la dreapta la stânga şi invers.

Ea face referire şi la moartea actriţei Stela Popescu, care nu a murit lângă persoane politice: „Ştiţi, Stela Popescu a făcut accident vascular cerebral nu lângă pesedei, nici lângă iohanei,ci lângă nişte cetăţeni care probabil acum sunt indignaţi de ce i s-a putut întâmpla Alexandrei şi care nu au nicio problemă cu ei înşişi, e ok ce văd în oglindă“. 

„Oameni buni, cangrena s-a instalat de mult şi ştiţi de ce? Pentru că a găsit loc. Buba asta oribilă se hrăneşte cu ipocrizie, cu prostie, cu lipsă de informaţie, cu lipsă de educaţie, cu ură. Mmmmmm, ce-i mai place ura! Şi obedienţa. De care parte o fi, stăpân să fie“, a mai scris actriţa.

Carmen Tănase nu e singura persoană publică care a reacţionat în mediul online cu privire la crima din Caracal. Printre cei care şi-au expus punctele de vedere se numără actorul şi omul de televiziune Florin Călinescu, solistul trupei Trooper, Alin Dincă, şi cântăreţii Tudor Chirilă şi Florin Ristei

Alexandra Măceşanu, în vârstă de 15 ani, a fost dată dispărută miercuri, iar, joi, fata a sunat la ora 11.00 de trei ori la Serviciul de Urgenţă 112, anunţând că este sechestrată.

Cu toate datele furnizate, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale nu a reuşit o locaţie exactă, ci o arie de căutare, poliţiştii având nevoie de 19 ore pentru a intra în imobilul principalului suspect.

Cu patru luni mai devreme, o altă tânără a fost dată dispărută, Mihaela Luiza Melencu de 18 ani, bunicul ei fiind anunţat printr-un telefon că va pleca în Elveţia şi că nu vrea să se mai întoarcă.

Un telefon asemănător a primit şi mama Alexandrei, a doua zi după dispariţia fetei sale, un bărbat spunându-i că va pleca cu ea în Belgia şi că este iubitul tinerei.

Gheorghe Dincă, zis Popicu, a fost reţinut sâmbătă pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 zile. Dincă este acuzat de viol, sechestrare şi trafic de persoane.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite