Britney Spears s-a despărţit de logodnicul său, Jason Trawick

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Britney Spears, alături Jason Trawick
Britney Spears, alături Jason Trawick

Cântăreaţa americană Britney Spears s-a despărţit de iubitul său, Jason Trawick, după o relaţie care a durat doi ani şi jumătate.

Britney Spears şi logodnicul său, Jason Trawick, au hotărât să pună capăt relaţiei lor, după doi ani şi jumătate. Cei doi s-au despărţit de comun acord, spunând că au rămas în relaţii de prietenie, însă nu vor mai colabora şi pe plan professional. 

Informaţia a fost făcută publică în aceeaşi zi în care Spears a anunţat că nu va mai juriza emisiunea-concurs„The X Factor USA“, după un singur sezon petrecut în juriul acestui show TV, după ce a aflat că Simon Cowell, producătorul programului, intenţiona să o concedieze. Prestaţia artistei în calitate de jurat a fost criticată de telespectatorii americani, care au considerat-o „plictisitoare“. Surse din interiorul echipei de producţie a show-ului au spus că artista americană nu a reuşit „să se conecteze“ la spiritul concursului, pentru că nu interacţiona prea bine cu concurenţii.

Potrivit echipei de producţie a emisiunii, Britney Spears solicita pauze mult prea dese în timpul audiţiilor şi părea adeseori absentă.

Se zvoneşte, de asemenea, că artista plănuieşte o serie de concerte la Las Vegas, la celebrul Caesar's Palace - unde au mai susţinut turnee şi Celine Dion şi Cher -, şi este în negocieri pentru a apărea într-un serial de televiziune.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite