Bradley Cooper şi Irina Shayk s-au despărţit după o relaţie de patru ani: „Lucrurile s-au răcit semnificativ“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bradley Cooper şi Irina Shayk s-au despărţit
Bradley Cooper şi Irina Shayk s-au despărţit

Actorul Bradley Cooper (44 de ani) şi fotomodelul Irina Shayk (33 de ani) s-au despărţit după patru ani de relaţie.

Bradley Cooper şi fotomodelul Victoria's Secret au decis să pună capăt relaţiei şi să rezolve pe cale amiabilă detaliile custodiei fiicei lor, Lea De Seine, care s-a născut în luna martie a anului 2017, declară o sursă pentru People.

Cu doar câteva zile în urmă, o altă sursă a declarat pentru The Sun că Irina Shayk s-a mutat din casa actorului împreună cu fiica sa.

„Lucrurile s-au răcit semnificativ între Bradley şi Irina. Nu se înţeleg bine de câteva luni şi Irina a decis că ar fi mai bine să se mute în propriul apartament“, a declarat sursa.  

Bradley Cooper şi Irina Shayk au început o relaţie în anul 2015 şi, de-a lungul timpului, cei doi au fost foarte discreţi cu privire la viaţa lor personală. 

Cei doi ar fi vorbit, însă, de foarte mult timp de o despărţire, potrivit sursei citate: „Au petrecut timp separaţi unul de celălalt pentru a vedea cum s-ar simţi. Au investit foarte mult în relaţia lor şi este foarte dificil să îi pună capăt. Cei doi îşi iubesc enorm fetiţa şi acest lucru nu se va schimba orice ar fi.“ 

Zvonuri despre despărţirea celor doi au apărut pentru prima oară în timpul campaniei de promovare a filmului „A Star Is Born“, film cu care Bradley Cooper şi-a făcut debutul regizoral şi în care a jucat alături de Lady Gaga. 

Lady Gaga a răspuns „acuzaţiilor“ că între cei doi ar fi existat o idilă, în cadrul unei emisiuni din Statele Unite. Întrebată de gazda emisiunii, Jimmy Kimmel, cântăreaţa a răspuns vehement că nu are nicio relaţie intimă cu actorul. „Sunt un artist şi cred că eu şi Bradley ne-am făcut treaba bine. V-am păcălit pe toţi“, a afirmat Lady Gaga. 

Cooper a fost căsătorit cu actriţa Jennifer Esposito, din 2006 până în 2007. Irina Shayk a fost implicată într-o relaţie de cinci ani cu fotbalistul Cristiano Ronaldo, cei doi despărţindu-se la începutul anului 2015.

bradley cooper mama lui si irina shayk oscar 2019 foto guliver/getty images

FOTO Getty Images

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite